Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Штета за поразот, не гледав второ полувреме и можеби затоа загубија :)
Ајде повеќе среќа нареден натпревар. Јас и Барак Обама прогнозиравме 4-2 за ЛА, така и ќе биде:helou:

:pos2:Тоа е проблемот.... не си го глеал второто полувреме :pos2:
и уживај и ти и обама сте во право за победата на ЛА...ама дали ќе е 4-2 или само на 1 ќе останат ... ќе видиме :helou:

:pos2:Тоа е проблемот.... не си го глеал второто полувреме :pos2:
и уживај и ти и обама сте во право за победата на ЛА...ама дали ќе е 4-2 или само на 1 ќе останат ... ќе видиме :helou:
Искрено да ти кажам повеќе сакам да го подигнат трофејот во Лос Анџелес, филингот ќе е појак:)

Искрено да ти кажам повеќе сакам да го подигнат трофејот во Лос Анџелес, филингот ќе е појак:)

Али вака поголем е срамот за нив ако е поголема победата :pipi:
а навивачите на ЛА . ГО следат тимот каде и да е... само океј нормално е дека вака ќе има многу поголема и побоље атмосвера.... :helou:

Кога е следниот натпревар ? Tnx однапред :smir:

Катастрофално играат Лејкерси, лош шут, лоша одбрана, среќа што и Орландо не се концентрирани во нападот инаку ќе беше и покатастрофално за нас:toe:

edit:не ми се гледа едноставно, ако не игра Коби како изгубени се, не можат чист шут да погодат ебаму слепците!

Едит2:Си легнувам, јас, не можам да им ги гледам маките, вечерва како да не се оние Лејкерс што ги познавам:tapp:

Катастрофално играат Лејкерси, лош шут, лоша одбрана, среќа што и Орландо не се концентрирани во нападот инаку ќе беше и покатастрофално за нас:toe:

edit:не ми се гледа едноставно, ако не игра Коби како изгубени се, не можат чист шут да погодат ебаму слепците!

Едит2:Си легнувам, јас, не можам да им ги гледам маките, вечерва како да не се оние Лејкерс што ги познавам:tapp:

Да ти кажам право како шо ми се спие, а и после воа шо го видов досега планирам да си легнувам.
УЖАС. Овако слабо одамна немаат изиграно. Ги отепаа едноставно кажано. како да незнаат каде се наоѓаат и што треба да прават. Додека го пишувам ова Фил Џексон ги убива од пцуење и плукање у соблекувална ама така им треба.
Мораме во второв полувреме да се зацвстиме во одбранат малку и да се разиграме во нападот, а да не чекаме само од Коби оти инаку лошо ни се пишува утакмицава.

По разочарувачкото прво полувреме, Лејкерс одигра маестрално второ и победи... 95% работата е завршена... прашање е само каде ќе се прослави титулата Лос Анџелес или Орландо? Клучни моменти на натпреварот беа промашените 2 слободни на Хауард на 11 секунди до крај при водство на Орландо од 3 разлика и по двете тројки на Фишер кога беше најпотребно... можеби имаше фаул од Коби над Нелсон при тројката на Фишер во продолжетокот, но :toe:... Фишер и Ариза најзаслужни за оваа голема победа... :smir:

Да не си легнавте бе? :pipi:

Титулата е спакувана, дали ќе ја стават машната на Кали или на Флорида, Коби & со. ќе одлучат :)

Фишер звер:vozbud:!
Кога го фаулираа Хауард пред крај на регуларниот мислев дека е готово....ма Фишер!!
Каква само победа.
Не знам само дали ќе биде 4-1 или 4-2.

Пичку матер, ја не ја гледав последната четвртина, ми снема струја на 10 мин до крај :nerv:

Само шо си легнав ми се упали ламбата и трк на Алфа, Фиш решава утакмица, како у старите добри времиња :)

АААААААААААа Фишер те сакам. (не сум хомо)

Еве го ...еве гоооо...БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННГГГГГ!!!!!

12054454.jpg

АААААААААААа Фишер те сакам. (не сум хомо)

Еве го ...еве гоооо...БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННГГГГГ!!!!!

12054454.jpg

Еве го... не се гледа :toe:

После катастрофалното прво полувреме си легнав, си викам ај имаат две утакмици дома... ама ем спијам, ем со едното уво слушам :pos2:

И спијам и слушам, погледнувам, дваесетина секунди пред крајот, Орландо води. Нервоза до даска, не ми се верува и пак ке спијам... и оној кога спискаа -Тројка у последен момеееент!!!

Јас ХЕПИ до даска
И како можев да заспам и да не го гледам продолжението, не ми е јасно
Се будам у 6 ипол, гледам фудбал на ОБН
:pos2::pos2::pos2:

Одма на нет, и гледам моите Лејкерси водат со 3-1

Ова ми е првпат да заспам кога Лејкерси играат... којзнае, може јас среќа им носев... со тоа шо не ги гледав

BTW, само јас сум женско шо гледа НБА???

Еве го... не се гледа :toe:

После катастрофалното прво полувреме си легнав, си викам ај имаат две утакмици дома... ама ем спијам, ем со едното уво слушам :pos2:

И спијам и слушам, погледнувам, дваесетина секунди пред крајот, Орландо води. Нервоза до даска, не ми се верува и пак ке спијам... и оној кога спискаа -Тројка у последен момеееент!!!

Јас ХЕПИ до даска
И како можев да заспам и да не го гледам продолжението, не ми е јасно
Се будам у 6 ипол, гледам фудбал на ОБН
:pos2::pos2::pos2:

Одма на нет, и гледам моите Лејкерси водат со 3-1

Ова ми е првпат да заспам кога Лејкерси играат... којзнае, може јас среќа им носев... со тоа шо не ги гледав

BTW, само јас сум женско шо гледа НБА???

Хмм сликата кај мене се гледа, не знам што е проблемот кај тебе.

Не си. :) Еве дојде 8 часот ,а јас сеуште зборувам на моб со другарка ми за тоа колку опасна утакмица беше. Јебига премногу сум возбуден, нема спиење денес. Оваа утакмица ја запечати судбината на Орландо.

Па и мајка ми ако е постара, си станува да гледа со мене Лејкерс!

P.S D-Fish!!!​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom