Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Штета за поразот, не гледав второ полувреме и можеби затоа загубија :)
Ајде повеќе среќа нареден натпревар. Јас и Барак Обама прогнозиравме 4-2 за ЛА, така и ќе биде:helou:
:pos2:Тоа е проблемот.... не си го глеал второто полувреме :pos2:
и уживај и ти и обама сте во право за победата на ЛА...ама дали ќе е 4-2 или само на 1 ќе останат ... ќе видиме :helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
:pos2:Тоа е проблемот.... не си го глеал второто полувреме :pos2:
и уживај и ти и обама сте во право за победата на ЛА...ама дали ќе е 4-2 или само на 1 ќе останат ... ќе видиме :helou:
Искрено да ти кажам повеќе сакам да го подигнат трофејот во Лос Анџелес, филингот ќе е појак:)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Искрено да ти кажам повеќе сакам да го подигнат трофејот во Лос Анџелес, филингот ќе е појак:)
Али вака поголем е срамот за нив ако е поголема победата :pipi:
а навивачите на ЛА . ГО следат тимот каде и да е... само океј нормално е дека вака ќе има многу поголема и побоље атмосвера.... :helou:

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Кога е следниот натпревар ? Tnx однапред :smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Катастрофално играат Лејкерси, лош шут, лоша одбрана, среќа што и Орландо не се концентрирани во нападот инаку ќе беше и покатастрофално за нас:toe:

edit:не ми се гледа едноставно, ако не игра Коби како изгубени се, не можат чист шут да погодат ебаму слепците!

Едит2:Си легнувам, јас, не можам да им ги гледам маките, вечерва како да не се оние Лејкерс што ги познавам:tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Катастрофално играат Лејкерси, лош шут, лоша одбрана, среќа што и Орландо не се концентрирани во нападот инаку ќе беше и покатастрофално за нас:toe:

edit:не ми се гледа едноставно, ако не игра Коби како изгубени се, не можат чист шут да погодат ебаму слепците!

Едит2:Си легнувам, јас, не можам да им ги гледам маките, вечерва како да не се оние Лејкерс што ги познавам:tapp:
Да ти кажам право како шо ми се спие, а и после воа шо го видов досега планирам да си легнувам.
УЖАС. Овако слабо одамна немаат изиграно. Ги отепаа едноставно кажано. како да незнаат каде се наоѓаат и што треба да прават. Додека го пишувам ова Фил Џексон ги убива од пцуење и плукање у соблекувална ама така им треба.
Мораме во второв полувреме да се зацвстиме во одбранат малку и да се разиграме во нападот, а да не чекаме само од Коби оти инаку лошо ни се пишува утакмицава.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
По разочарувачкото прво полувреме, Лејкерс одигра маестрално второ и победи... 95% работата е завршена... прашање е само каде ќе се прослави титулата Лос Анџелес или Орландо? Клучни моменти на натпреварот беа промашените 2 слободни на Хауард на 11 секунди до крај при водство на Орландо од 3 разлика и по двете тројки на Фишер кога беше најпотребно... можеби имаше фаул од Коби над Нелсон при тројката на Фишер во продолжетокот, но :toe:... Фишер и Ариза најзаслужни за оваа голема победа... :smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да не си легнавте бе? :pipi:

Титулата е спакувана, дали ќе ја стават машната на Кали или на Флорида, Коби & со. ќе одлучат :)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Фишер звер:vozbud:!
Кога го фаулираа Хауард пред крај на регуларниот мислев дека е готово....ма Фишер!!
Каква само победа.
Не знам само дали ќе биде 4-1 или 4-2.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Пичку матер, ја не ја гледав последната четвртина, ми снема струја на 10 мин до крај :nerv:

Само шо си легнав ми се упали ламбата и трк на Алфа, Фиш решава утакмица, како у старите добри времиња :)

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
АААААААААААа Фишер те сакам. (не сум хомо)

Еве го ...еве гоооо...БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННГГГГГ!!!!!

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
АААААААААААа Фишер те сакам. (не сум хомо)

Еве го ...еве гоооо...БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННГГГГГ!!!!!

Еве го... не се гледа :toe:

После катастрофалното прво полувреме си легнав, си викам ај имаат две утакмици дома... ама ем спијам, ем со едното уво слушам :pos2:

И спијам и слушам, погледнувам, дваесетина секунди пред крајот, Орландо води. Нервоза до даска, не ми се верува и пак ке спијам... и оној кога спискаа -Тројка у последен момеееент!!!

Јас ХЕПИ до даска
И како можев да заспам и да не го гледам продолжението, не ми е јасно
Се будам у 6 ипол, гледам фудбал на ОБН
:pos2::pos2::pos2:

Одма на нет, и гледам моите Лејкерси водат со 3-1

Ова ми е првпат да заспам кога Лејкерси играат... којзнае, може јас среќа им носев... со тоа шо не ги гледав

BTW, само јас сум женско шо гледа НБА???

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Еве го... не се гледа :toe:

После катастрофалното прво полувреме си легнав, си викам ај имаат две утакмици дома... ама ем спијам, ем со едното уво слушам :pos2:

И спијам и слушам, погледнувам, дваесетина секунди пред крајот, Орландо води. Нервоза до даска, не ми се верува и пак ке спијам... и оној кога спискаа -Тројка у последен момеееент!!!

Јас ХЕПИ до даска
И како можев да заспам и да не го гледам продолжението, не ми е јасно
Се будам у 6 ипол, гледам фудбал на ОБН
:pos2::pos2::pos2:

Одма на нет, и гледам моите Лејкерси водат со 3-1

Ова ми е првпат да заспам кога Лејкерси играат... којзнае, може јас среќа им носев... со тоа шо не ги гледав

BTW, само јас сум женско шо гледа НБА???
Хмм сликата кај мене се гледа, не знам што е проблемот кај тебе.

Не си. :) Еве дојде 8 часот ,а јас сеуште зборувам на моб со другарка ми за тоа колку опасна утакмица беше. Јебига премногу сум возбуден, нема спиење денес. Оваа утакмица ја запечати судбината на Орландо.

Па и мајка ми ако е постара, си станува да гледа со мене Лејкерс!

P.S D-Fish!!!​

Kajgana Shop

На врв Bottom