Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ееееее греота таман си влезе во форма ебати белата...Дали некој знае што е прогнозирано???
Разбрав само дека денес ќе му биде извршена операција на коленото, а колку ќе паузира не знам. Стварно жалнo :(

Разбрав само дека денес ќе му биде извршена операција на коленото, а колку ќе паузира не знам. Стварно жалнo :(

Не не. Денес ќе му биде извршено само целосно тестирање, и ќе се знае 100 % колку е серизона повредата. Ако стигне до операција , толку од Бајнам оваа сезона.

А Гасол стари на Гасол млади како го заебаваше цел натпревар:pos2::pos2:

Не знаев јас дека се повредил сега разбрав од тука...Инаку да не дојде до операција...

Decki da ne znae nekoj kolku MB zima edna NBA utakmica. jas mislam okolu 800-900. neka me popravi ako znae nekoj.

Decki da ne znae nekoj kolku MB zima edna NBA utakmica. jas mislam okolu 800-900. neka me popravi ako znae nekoj.
зависно е баче...ако е HD снимка иде со 1.5гб али пошо тешко се наоѓаат HD (а се наоѓаат:)) тогаш би требало колку што и самиот си пиша...зависно е од квалитетот.

Вечер Лејкерс ќе играат против Њу Јорк Никс...Ќе видиме како играт без Бајнум...

Како шо ти кажа NYC зависи од квалитетот на сликата, мене лично во просек по околу 500 мб ми зема, некогаш и помалку, варира помеѓу 300-500 мб цифрата :)
Ама нормално ќе си штедиш, на прекини у тајм аути пауза се стиска :)

Бинум вчера бил на прегледи во Њу Јорк но резултатите ќе бидат познати вечерва. Ако треба да оди на операција(што се надевам дека нема да се случи), ќе ја пропушти повторно цела сезона:(

Ваков малер со повреди одамна неам видено у кошарка :|
Ама џабе е сеа, сторено е, само да не ја повторат истата грешка како и првиот пат кога се повреди, го чекаа неколку месецi да се опорави мислејќи дека нема потреба од операција, и после 2-3 месеци заклучија дека мора да оди под нож, па пропадна цела сезона.

Вечер на NBA TV ќе ја даваат New York - Lakers во 1:30.

Бинум вчера бил на прегледи во Њу Јорк но резултатите ќе бидат познати вечерва. Ако треба да оди на операција(што се надевам дека нема да се случи), ќе ја пропушти повторно цела сезона:(

Значи стварно нема среќа дечково !
Тамам ќе зареди добри утакмици, тамам се понадевавме дека нема да имаме проблем со високите играчи...и еве...јбг. десното колено повторно не издржа!

Ајде вечер очекувам убедлива победа !!

Отиде сезоната упм. 8-12 недели одмор за Бајнам. Но тие што се подобро запознаени со ситуацијата знаат дека ќе биде исто како лани. Стварно да ти плукнам во среќата и се друго!
http://www.nba.com/2009/news/02/02/bynum.update.20090202/index.html

Отиде сезоната упм. 8-12 недели одмор за Бајнам. Но тие што се подобро запознаени со ситуацијата знаат дека ќе биде исто како лани. Стварно да ти плукнам во среќата и се друго!
http://www.nba.com/2009/news/02/02/bynum.update.20090202/index.html
лелее срања...баш очекував да кренат титула...каква среќа значи..не се праи муабет

Дру вели дека не била сериозна повредата како лани, немал толку болки и можел да оди сам, ама ова е одма по натпреварот, значи пред да го снимат.

http://my.lakers.com/blogs/2009/01/31/bynum-update-postgame-audio/

Ја има овде изјавата ако сака некој да ја слушне, малку е лош квалиттот али сепак е разбирливо.

Ај ваљда нема да дојде до операција.
:se_ molam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom