Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Abe stvarno so e fintata so NBA TV. Dajte da im rzneme malce na ovie od telekabel. Inace jas i taka si gi gleam na net ama pa zs da nema na TV? Inace milo mi so gleam deka ima fanovi na Lakers koi razbiraat kosarka. Odime napred, Ariza e nasiot zzver.

Abe stvarno so e fintata so NBA TV. Dajte da im rzneme malce na ovie od telekabel. Inace jas i taka si gi gleam na net ama pa zs da nema na TV? Inace milo mi so gleam deka ima fanovi na Lakers koi razbiraat kosarka. Odime napred, Ariza e nasiot zzver.

Хмм јас би кажал Ариза е нашиот Икс-фактор. Бајнам дефинтивно сега е нашиот звер :)

одлична игра против минесота... бајнам звер... ако ја прикажаме истата игра и вечерва ке победиме

Отиде Бајнам пак со истото колено :( УПМ!

Отиде Бајнам пак со истото колено :( УПМ!
Akо отиде коленото отиде и титулата, без Бајнам или Гасол Лејкерси имаат огромна празнина во тимот која т.е. Лејкерс е тим недораснат за титулата, башка што Гасол знае да игра топло - ладно, а со малото плеј оф искуство и не очекувам таму да блеска, минатата година во финалето најмногу го почуствуваме истото .

п.с. Муабетов е, ако повредата е сериозна и ако ова значи крај на сезоната за Бајнам, ако има некој подетална информација, бујрум иако претпоставувам дека ова е само твое мислење и дека Бајнам се повредил на вечерниот меч со Мемфис. Детали од повредата нормално би требало да очекуваме од утре .

Линк ако може?:smir:

http://fr.justin.tv/ll_rudy_ll

P.S Првите прегледи кажаа дека е sprained right knee мислам значи дека е некое истегнување...но кажаа дека утре ќе знаат сигурно што се дешава. Најлошо е тоа што Коби ја предизвика повредата, не сакаше ама јебига се случува. Саша почна да плачи буквално. Сега цел тим на ЛА се како зомби упм :(

На полувреме 55-61.Најактивен Гасол ми се чини.Во одбрана многу слабо,се гледа дека се вознемирени заради повредата на Бајнам.Се надевам дека во второто полувреме ке се средат и ке победиме.И да,да се надеваме дека повредата на Бајнам не е сериозна.

Vidi majkata ne znaev deka ima tolku gledaci na lakers. Da se nadevame deka Bynum ke bide vo red, povreda podolga od 1 mesec vo nba znaci otide cela sezona. Utre odi na pregledi vo new york, site sme so nego.

Ако е лигаментот во прашање , се гледаме следната сезона Бајнам, тоа е. Сурово но вистинито.

Ееееее греота таман си влезе во форма ебати белата...Дали некој знае што е прогнозирано???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom