Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
abe se znae koj e najdobriot tim vo nba :D LEJKERSI saa da gi apneme u nedela SAN ANTONIO i ..........

Neznam zoso, ama timov mi bil i ke mi bide sekogas omilen!

Леле Хорнетс изгубија од Сакраментоооо. А тоа значи:

Сега Лејкерс се први на Запад.

vecer so san antonio? da ne ce a ima na tv? pisete

kje ja ima na obn od 22.20,mislam deka e odlozen prenos ama vazno kje ja ima.......

Да ќе ја има на ОБН во 22:20.Ах btw Ману Џинобили(водечкиот стрелец на Сан Антонио) и Роберт Хори нема да играат поради повреди.:party3:

Леле Хорнетс изгубија од Сакраментоооо. А тоа значи:

Сега Лејкерс се први на Запад.

Чекај сега ако завршиме со ист учинок со Хорнетс мислам дека има предност тимот кој има подобар учинок со екипите од истата конференција а тоа се Лејкерс, или се лажам...

Чекај сега ако завршиме со ист учинок со Хорнетс мислам дека има предност тимот кој има подобар учинок со екипите од истата конференција а тоа се Лејкерс, или се лажам...

Точно. Сега ни требаат две победи во последните два меча и првото место ни е гарантирано.

Со Спарси ќе биде малку потешко ама Кингси требало да ги тепаме дома последната утакмица.

Lele kakvo gazenje mu napravivme na San Antonio, 106-85 konecen rezultat. Vo vtoro poluvreme gi razbivme! GAZIIIIIIIIIIIIIIIII

jas ne bev vo moznost da ja gledam ama-po se izgleda odlicna utakmica

Хмм премногу лесно некако без Џинобили. Сега со Денвер во play off-от...ќе биде тешко...имаат многу јака петорка...петорка која дава по 110-120 коша по утакмица.

Хмм премногу лесно некако без Џинобили. Сега со Денвер во play off-от...ќе биде тешко...имаат многу јака петорка...петорка која дава по 110-120 коша по утакмица.

Не е сигурно дали со Денвер, сеуште..Може да се случи и со Голден Стејт!По два натпревари имаат и Денвер и Голден Стејт..Денвер против Хјустон вечерва а со Мемфис во Четврток..Додека пак Голден стејт утре го пречекува Феникс, а четврток со Сиетл..Како и да е. Голден стејт треба да ги победи двете, а Денвер да киксни на една...Ако сака да оди Г.Стејт понатаму...

Ауу ама натпревар..иако навивам за Сан Антонио..ова синоќа скоро ме предомисли...:lazgo:
Фантастичен натпревар за Л.А....одлична одбрана, ама и шут,една од подобрите партии годинава..фуриозно ,вака ако играат нема кој да им се испречи на патот.

Да ама ја имаат и најотепаната одбрана од сите екипи во плејофот, ако играме со нив предвидувам 4-1 победа за ЛА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom