Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
barkley-sleep.gif
Да не ја утна темава ај шетња,ако морам у темана за Нба да те трпам не морам и овде.

Конечно сефте победа .. убав коеф имаа дадено вчера 2.25 а бев сигурен 95% дека ќе тепаме .

Последно уредено:
Конечно сефте победа .. убаa коеф имаа дадено вчера 2.25 а бев сигурен 95% дека ќе тепаме .

Не ги пратам многу Лејкерс , али како што ми изглеа само Коби игра константно добро секоја утакмица (барем овие 6) , другиве ништо посебно не покажуваат а нарочито Лин и Бузер

Не ги пратам многу Лејкерс , али како што ми изглеа само Коби игра константно добро секоја утакмица (барем овие 6) , другиве ништо посебно не покажуваат а нарочито Лин и Бузер
Вчера распали и Лин :) пу пу да не го урочам :D

На кој бе ти „кутри„?
It's all part of the master plan!!! :)

Како е у Бруклин BTW?

На кој бе ти „кутри„?
It's all part of the master plan!!! :)

Како е у Бруклин BTW?

Добри си се Бруклин бе си играат топло ладно цело време...те губат те тепаат , неможат да фатат некоја добра серија ама солидни се сооглед на тоа дека Гарнет на 40 години праи дабл-дабл :D супер си се , ама може и боље , иначе тој мастер план на Лејкерс го чекам више 2-3 години :D

Ја уопште тој рекорд не го сфаќам како НЕГАТИВЕН рекорд а најмалце па откако го сруши играч како Коби...ај да го срушеше некој играч од типот на "ѕвездата наша" Перо па да го сфатам како негативен.Рачунајте чим на толку промашаи има 31.920 поени , и е на само 300 поени од Мајкл , и ке го сруши тој рекорд до Ол Старот :D oдличен е Коби единствено нешто на што барем јас можам да му замерам е себичноста ама и тоа го праи одлично :D

Треба и Перо да го зееме у екипа, цела колекција "Перовци" ќе иаме така :pos:

Јанг се врати и одма имаме PARTY :cool:
Едит: Bow to the king :cuc::cuc:
10409569_10152738102508463_5836715123817765711_n.jpg

Конечно победа проследена со одлична игра. (y)

Последно уредено:
Па уствари оваа год секоја одлична игра на Лејкерс ( а не само на коби) ке биде победа , ама тоа ке е 15 пати у сезонава :D

Да стават пет тополи во одбрана, подобра одбрана ќе изиграат од овие, гарант.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom