Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
А ќе има директен пренос ??

За на МТВ незнам, на NBA TV ќе даваат Toronto Raptors VS Orlando Magic. Најубаво преку SOPCAST да си гледаме....
Само малку ме буни ова со времево. На myp2p.eu пишува дека играат у 4:30 по наше време, а по нивно време, во Денвер ќе е 10:30 РМ а тоа е 6:30 по наше.....:nesum:

Леле како играа против Денвер полоши беа од наши Карпош Соколи, значи толку промашени шутеви, Брајант иако имаше 31 поен сепак имаше слаб процент на реализација 3/8,12/24,4/10 што мислам дека е многу слабо за играч од негов калибар. На 3 минути до крај при 2 разлика за лејкерс го имаа најважниот напад, а Брајант се излакоми да реши утакмица, место тоа ја даде во рацете на смит кој во контра напад реализираше под прекршок кој го направи Одом и место лагано да си ја изиграат они мораа да се замараат. И да да не ги заборавам судиите тие покварени створења па колку што свирнаа фаули во напад против Денвер, толку фаули не свирнаа за лејкерс во одбрана. За моја среќа лејкерс ми победија сеа таман ке си имаат малце одмор пред следната фаза.

Сепак 4-0 за Лејкерси ..и со прикажаната игра дефинитивно стануваат предтенденти за титулата...и како стојат работите засега ги чека Јута..која според мене ќе биде лесен плен.
Коби промаш половина од шутевите но даде 14 поени во последната четвртина.

Сепак 4-0 за Лејкерси ..и со прикажаната игра дефинитивно стануваат предтенденти за титулата...и како стојат работите засега ги чека Јута..која според мене ќе биде лесен плен.
Коби промаш половина од шутевите но даде 14 поени во последната четвртина.

Коби може даде многу поени ама и многу топки изгуби, реално да гледаме не смее тоа да си го дозволува, дека ради неговите грешки можеа да изгубат.
Јута тешко да ја пројдеме дека имаат најдобар скор пред домашна публика. Иако во регуларниот дел заврши 3-1 за лејкерс сепак ова е плеј офф(погледни ги резултатите Бостон-Атланта) се е можно, лани голден стејт го помина далас така да се може да се очекува.

Коби може даде многу поени ама и многу топки изгуби, реално да гледаме не смее тоа да си го дозволува, дека ради неговите грешки можеа да изгубат.
Јута тешко да ја пројдеме дека имаат најдобар скор пред домашна публика. Иако во регуларниот дел заврши 3-1 за лејкерс сепак ова е плеј офф(погледни ги резултатите Бостон-Атланта) се е можно, лани голден стејт го помина далас така да се може да се очекува.
Јас искрено мислам дека со онаква игра нема да ги тепаме Јута..ТУКУ ЌЕ ГИ ЗГМЕЧИМЕ....Коби руллз...И тој промашува понекогаш, но само понекогаш...

Kobi e zver. Sekoj gresi pa i toj ima pravo na greska. No kolku natprevari gi ima reseno vo posledna cetvrtina toa sekoj zaborava. Toa go mozat samo golemite igraci a Kobi e eden od najgolemite! KOBI RULEZ!

Хмм да малку ладна игра од Лејкерси во последниот натпревар, промашени шутеви, почетнички додавања...итн. Ама мака ми падна за Денвер, стварно сакав да тепаат една за да ги погледам уште малку, толку талент, а колку мртва и несериозна игра...штета...штета.

Ако Бостон не ја помине Атланта(2-2) е резултатот 90% типувам дека Лејкерси ќе земат титула. тие 10% посто ги препуштам на некој малер:pos2::pos2::pos2::pos2:

aj be gi tepame juta ne se nisto posebno samo toj deron vilijams da mu skrsat kicma i gotovo:) a i ne se znae poso hjuston namali na 3:2

Kobi e zver. Sekoj gresi pa i toj ima pravo na greska. No kolku natprevari gi ima reseno vo posledna cetvrtina toa sekoj zaborava. Toa go mozat samo golemite igraci a Kobi e eden od najgolemite! KOBI RULEZ!

Не викам дека коби не е ѕвер, не викам дека нема решено многу утакмици само реков дека иако беше нај ефикасен тапа изигра можеше да биде трагичар. Беше нај ефикасен ама имаше многу грешки во додавања, и промашени чисти шутеви од игра

Не викам дека коби не е ѕвер, не викам дека нема решено многу утакмици само реков дека иако беше нај ефикасен тапа изигра можеше да биде трагичар. Беше нај ефикасен ама имаше многу грешки во додавања, и промашени чисти шутеви од игра

ај па ти не се возбудувај и шо ако ја изгубеа таа утакмица?3:0 водеа

07/08 NBA MVP.........KOBE BRYANT!
http://www.nba.com//news/lakers_080503.html
Сега го имаме и најдобриот играч официјално!
38312791.jpg

Честитки мајсторе, се надевам дека ќе го водиш тимот до финалe а и победа тамy!

Честитки долго го очекував ова признание за Коби

Normalno i ocekuvano, ne znaev kako bi glasale poinaku. Zasluzena nagrada!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom