G
grande-juve
Гостин
jimmy.kimmel.2013.03.07.kobe.bryant.hdtv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди неколку мислења погоре и ќе видиш што кажав за МВП наградата. Знам дека Леброн ќе ја земе, знам дека се дава на играч кој игра во еден од Топ 3 тимовите али реков да му ја дадат на Коби бидејќи ја заслужува во целост. Во какви гомна беа Лејкерс а каде се сега сето тоа е заслуга на Коби, маестрални партии на 34 годишна возраст што не е мала работа.Сериозен си? Со 31 загубен натпревар(барем до сега) не се добива МВП. Мое лично мислење дек некој од Паркер и Џејмс ја зема наградата. Но честитки за добрата игра на Езерџиите во последниве 15-тина натпревари
Оди неколку мислења погоре и ќе видиш што кажав за МВП наградата. Знам дека Леброн ќе ја земе, знам дека се дава на играч кој игра во еден од Топ 3 тимовите али реков да му ја дадат на Коби бидејќи ја заслужува во целост. Во какви гомна беа Лејкерс а каде се сега сето тоа е заслуга на Коби, маестрални партии на 34 годишна возраст што не е мала работа.
Дека ќе земе леброн годинава у тоа нема сумња,ама ове дека коби имал повеќе утакмици под просек,врска нема муабетов.Коби годинава скоро секој меч го има изиграно на ниво,ретко кога имала под 30 поени по меч,коа туе ќе ѓи додадеш и асистенциете,крај на дискусијата.Апсолутно не го оспорувам она што го направи Коби годинава на негови години, но сепак имаше и многу партии каде беше под просек. И, чинам дека имаше повеќе такви натпревари. Плус не би било реално после сето ова што го направија Мајами на крајот од сезонава Џејмс да не добие. Едноставно сите цифри се на негова страна.
Нема ја што да мислим,ѓи имам изгледано скоро сите утакмице на лал оваа година, таќе да залудно е да го праемо муабетов.Ако даде 30 поени не значи дека е изигран добро натпреварот. Ако додадеш на тоа 1-2 скока 2-3 асистенции и 6-9 изгубени топки и згора на тоа изгубен натпревар.....размисли малце
Вечерва ако победиме ќе сме на тие 2.5 победи или во монетов толку заостануваме?Kirk Hinrich (foot) and Taj Gibson (sprained MCL) are both considered day-to-day but are unlikely to play Sunday against the Lakers.
Моментално сме на 2.5 победи од 6-то место, еве ја и табелата. Ако стигнеме до 6 тогаш имаме шанси да напраиме нешто, зашто ако од одма ни падне ОКЦ или Спарс многу тешко да поминемеВечерва ако победиме ќе сме на тие 2.5 победи или во монетов толку заостануваме?![]()
Тепа Лејкерс вечер гарант, и тоа со хендикеп (од кладилничарски аспект ова). На текмите со појаки екипи влагаат уште од почеток сконцентрирано и јако, додека со екипите ко Торонто, Шарлот, Њу Орлеанс, Вашингтон и слично влегуваат опуштени и затоа им се дешава да се во негатива па да спасуваат жива глава.Вечерва ако победиме ќе сме на тие 2.5 победи или во монетов толку заостануваме?![]()