Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
98-80
102-99
што прават бе , од готово вересија
102-99
што прават бе , од готово вересија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лажна надеж98-80
102-99
што прават бе , од готово вересија![]()
18, на 6 мин до крај водеа 18 ако не се лажам ( 05:56 [LAL 98-80], не сум се лажел ), ама бркот чекаше на -4 да дојдат на 3мин до крај за да го побара првиот тајмаут у последна четвртина ... барај логика, до таа 6та минута све беше перфектно ...Не ми се веруа на крај што напраеа,прокоцкаа15 разлика,пред време почнав да ја славим победава
,али ајде добро се заврши
.
2004, абе ме јебе нешо Замундава нек си ебе матер. Де ми ја отвара де не ми ја отвара, не знам шо е фрката. Ако најде некој од вас линк од било која страна ако не му е тешко нека пушти.Koa se igrase tekmava ?
Лееле утакмицава ја гледав со еден другар, и двајцата фанови на Лејкерс до коска. Абе групно свршавање беше кога Коби буквално го измајмуниша Барнс со тоа што не ни трепна кога овој му намавнуваше, пофраерски потег немам видено до сеа у мојот живот. Е токму затоа е голем и ќе остане ГОЛЕМ засекогаш, one and only Kobe Bryant.Инспириран од текстот линкан, еве видео у контекст:
(макар само музиката вредеше за да го поставам)
И вечерва очекувам победа, па и со Минесота и Детроит и после со Бруклин ќе видимеPlay-off we are coming!!!
И вечер ли играат, од колку ?И вечерва очекувам победа, па и со Минесота и Детроит и после со Бруклин ќе видиме![]()
Сабајле до 7 ги гледав и во 8 на јадење во бифе прв бевИ вечер ли играат, од колку ?
ahhh, сеа видов, исти термин, фак, пак нема спиење за мене.
Исто секое сабајле имам доле у зградата бурекџилница, и коа влагам,ваќе ме гледаатСабајле до 7 ги гледав и во 8 на јадење во бифе прв бевИ сабајле ако го направам тоа можеби нешто гратис ќе ми дадат
![]()