Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се веруа на крај што напраеа,прокоцкаа15 разлика:eek:,пред време почнав да ја славим победава:D,али ајде добро се заврши:).

Не ми се веруа на крај што напраеа,прокоцкаа15 разлика:eek:,пред време почнав да ја славим победава:D,али ајде добро се заврши:).
18, на 6 мин до крај водеа 18 ако не се лажам ( 05:56 [LAL 98-80], не сум се лажел ), ама бркот чекаше на -4 да дојдат на 3мин до крај за да го побара првиот тајмаут у последна четвртина ... барај логика, до таа 6та минута све беше перфектно ...
Нејсе, ова е кошарката што ќе ги однесе во плејоф, само нека продолжат во ова темпо, ball movement ball movement и само ball movement, мелем за очи ми е ваквиот баскет, не се више очобол, отворија милион и една опција во нападот, не е више силување на Коби, примети ли на крај кога се кршеше резултатот, противникот стандард, мисли дека ќе се оди преку Коби, јок, пак со тоа движење на топката, прво Неш, потоа и Џејмисон ...

Коби пак со дабл дабл, да беа поприсебни момциве пак ќе имаше и поише од овие 10 асистенции, како и да е, ова е еден нов Лејкерс, онаков каков што требаше да гледаме од сам старт на сезона, се надевам дека штетата не е направена и тимот ќе се пласира во плејоф, ги чекаат 7 гостувања по ред, али 5 од нив се со противници кои имаат негативен скор, а добра серија на победи и во гости само дополнително ќе го подигне моралот во екипава и со тоа ќе се зголемат и шансите за играње во плејоф.

p.s. 38 поени од клупа (y)

ќути се извадија :) многу глупо изиграа на крај (n) , 18+ на 5 минути до крај имаа, доволно беше да ги цедат само нападите до крај, они брзаа без никаква потреба...

Јас мислам дека ќе имаат 6-1 на гостувањата единствена закана ги гледам Бруклин и Мајами но мислам една ќе земат и од тие утакмици. Да се надеваме дека сум во право :D

Koa se igrase tekmava ?
2004, абе ме јебе нешо Замундава нек си ебе матер. Де ми ја отвара де не ми ја отвара, не знам шо е фрката. Ако најде некој од вас линк од било која страна ако не му е тешко нека пушти.:D Ако најдам у меѓувреме ќе пуштам јас.
За утакмицава ноќеска, гледав само прво полувреме, знаев дека ќе тепаме, едноставно ова е новиот Лејкерс. До негде и добро е што против прокоцкале 18 разлика за толку брзо време, да им се даде дознаење дека не треба да се опуштаат против ниедна екипа. Боље ова да се деси против Хорнетс отколку против ОКС или Мајами каде ќе биде сурово казнето.
]
Инспириран од текстот линкан, еве видео у контекст:
(макар само музиката вредеше за да го поставам)

Лееле утакмицава ја гледав со еден другар, и двајцата фанови на Лејкерс до коска. Абе групно свршавање беше кога Коби буквално го измајмуниша Барнс со тоа што не ни трепна кога овој му намавнуваше, пофраерски потег немам видено до сеа у мојот живот. Е токму затоа е голем и ќе остане ГОЛЕМ засекогаш, one and only Kobe Bryant.

И вечерва очекувам победа, па и со Минесота и Детроит и после со Бруклин ќе видиме :D
И вечер ли играат, од колку ?
ahhh, сеа видов, исти термин, фак, пак нема спиење за мене.

И вечер ли играат, од колку ?
ahhh, сеа видов, исти термин, фак, пак нема спиење за мене.
Сабајле до 7 ги гледав и во 8 на јадење во бифе прв бев :pos: И сабајле ако го направам тоа можеби нешто гратис ќе ми дадат :pos::pos:

Сабајле до 7 ги гледав и во 8 на јадење во бифе прв бев :pos: И сабајле ако го направам тоа можеби нешто гратис ќе ми дадат :pos::pos:
Исто секое сабајле имам доле у зградата бурекџилница, и коа влагам,ваќе ме гледаат:eek::pos::pos:.

Mnogu zagubeni topki vo napadot, ali od apla glupi situacii, neiznudeno, ne radi dobrata odbrana na protivnikot, toa gi koci sega, Kobi vo eden navrat na Gasol mu kaza da se razbudi a ovoj samo mu potvrdi deka e u pravo za toa, komentatorite toa ubavo go slusnaa i prenesoa, steta me ebese strimot od espn па сеа со французи чинам гледам, нејсе ...

Vo vtoro samo da go sredat problemot so prodadenite posedi i sekako, Gasol da se razbudi, i nivna e tekmava, a i shutot da si go podobrat, dosta cisti shutevi bea promaseni.

Ne treba da go zaboravime i faktot deka igraat so grc poradi problemite vo koi sami vlegoa sezonava, kako ke se doblizuvaat do toa plejof mesto, taka i polesno ke se igra. ESPN velat deka se potrebni 48 pobedi se na se sezonava, sto znaci, 9 pati mozat da zagubat do kraj, eden od komentatorive veli, so ogled na toa so kogo se borat za plejof, i 45 pobedi se dovolni, seedno, i edniot i drugiot skor i te kako se dostizni, peridiov ako zaredat dobra serija na pobedi, i bolji skor ke ocekuvam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom