Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Хауард бее...:tapp: Тотално е индиспонирам незнам шо му е дај нека му побае некој :sick:

Битно во игра сме, останува да видиме што ќе се случи. Абе не знам зашто ама убеден сум дека ќе победиме вечерва, нешто во мене ми кажува дека ќе тепаме. Ај да почекаме уште едно полувреме и да видиме дали сум бил во право. :D

Тоа е тоа,мизерија смо,дефинитивно за нас оваа година нема плејоф,и коби почнуа да се вклопува у сивилото:(.Едноставно не ми се веруа што гледам,а што очекував од овја тим:place:.

Тоа е тоа,мизерија смо,дефинитивно за нас оваа година нема плејоф,и коби почнуа да се вклопува у сивилото:(.Едноставно не ми се веруа што гледам,а што очекував од овја тим.
Матер да му ебам и на Коби и на сите по ред!! Неш ебати дрвото Духон кога организираше и заводивме 2 ово веза нема ко некој почетник е цццццццццццццц

Очигледно лошо чувство имав. :D Јас само едно знам, оваа сезона еден куп играчи си направија статистика на нас. Вчера Лендри Филдс ни убаци 20+ поени, денес Хајнрих 21, season high му беше ова, Вестбрук ни опна 5 тројки во прво полувреме, и да не набројувам натака пошо ќе отидам во недоглед.

Очигледно лошо чувство имав. :D Јас само едно знам, оваа сезона еден куп играчи си направија статистика на нас. Вчера Лендри Филдс ни убаци 20+ поени, денес Хајнрих 21, season high му беше ова, Вестбрук ни опна 5 тројки во прво полувреме, и да не набројувам натака пошо ќе отидам во недоглед.
Не ни помага ни тоа,што го имаш на автар коби,ај за промена стај го дантони,може ќе ни појде:D.

На крај, секој момент очекував еден по еден да си седнат на клупа пошто не им се игра :pos:

Оваа сезона иаме тепано само 2 утакмици со посериозни екипи, Никс и Бруклин.
Го стигнавме дното, повеќе се очекува Њу Орлеанс да напраат некое изненадување него ние..

Иако неаме ни пикови ни ништо, никаква иднина, барем не се испаѓа од нба :pos:

Подобро на сеир да удриме барем нервозата ќе ми помине поскоро:pos: Од кога пратам НБА некаде 14-15 години досега ваков Лејкерс немам видено толку очајно делуваат незнат една асална акција да направат бе што им црта бркот на тајмаутите? Или незнае да црта овој или овие не го разбираат и трето ако не сакаат да го разберат и си терат кој како знае како нашата ракометна репрезентација:pos:

Не ни помага ни тоа,што го имаш на автар коби,ај за промена стај го дантони,може ќе ни појде:D.
Абе сабајле си го сменив аватарот :pos: Ваљда нема да сум му малер на Коби.:D Ако ја изгубат и следната ветувам дека ќе иде бркот на аватар. :D

Подобро на сеир да удриме барем нервозата ќе ми помине поскоро:pos: Од кога пратам НБА некаде 14-15 години досега ваков Лејкерс немам видено толку очајно делуваат незнат една асална акција да направат бе што им црта бркот на тајмаутите? Или незнае да црта овој или овие не го разбираат и трето ако не сакаат да го разберат и си терат кој како знае како нашата ракометна репрезентација:pos:
Имал 2ка по ликовно у школо. :D

Играат бесилка, кој погоди буква влага во игра.
Тоа е единственото логично објаснување зашто некад иаме петорка Морис, Духон, Кларк, Џејмисон и Свето :)

На бесилката обично Бркот им става defense да погодат, ама до сеа ниедна утакмица не успеале

Добро како може овој Хауард да е такви бруки бе? 8 коша, 4/8 слободни, 4 загубени топки, 5 фаули, лигав, недисциплиниран во напад, одбрана не игра уопште, се смее како ретардиран само, ...само шо се вратив од Јунајтед центар, Кирк Хајнрих ги уби, па и Белинели од клупа распали. Иако израмнија на крајот на 3/4, пак немаа сили за победа. Одлична одбрана одиграа Булси, ем не играше Денг. За Роуз да не правам муабет. Едино, Неш изигра солидно да кажам. Барем го видов Коби и неколкуте мајсторски елегантни пробиви иако немаше добра вечер...:cool:

Со ваква игра страм треба да им биде да излезат на терен следните утакмици...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom