Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Матер да му ебам и на Коби и на сите по ред!! Неш ебати дрвото Духон кога организираше и заводивме 2 ово веза нема ко некој почетник е ццццццццццццццТоа е тоа,мизерија смо,дефинитивно за нас оваа година нема плејоф,и коби почнуа да се вклопува у сивилото.Едноставно не ми се веруа што гледам,а што очекував од овја тим.
Не ни помага ни тоа,што го имаш на автар коби,ај за промена стај го дантони,може ќе ни појдеОчигледно лошо чувство имав.Јас само едно знам, оваа сезона еден куп играчи си направија статистика на нас. Вчера Лендри Филдс ни убаци 20+ поени, денес Хајнрих 21, season high му беше ова, Вестбрук ни опна 5 тројки во прво полувреме, и да не набројувам натака пошо ќе отидам во недоглед.
Абе сабајле си го сменив аватаротНе ни помага ни тоа,што го имаш на автар коби,ај за промена стај го дантони,може ќе ни појде.
Имал 2ка по ликовно у школо.Подобро на сеир да удриме барем нервозата ќе ми помине поскороОд кога пратам НБА некаде 14-15 години досега ваков Лејкерс немам видено толку очајно делуваат незнат една асална акција да направат бе што им црта бркот на тајмаутите? Или незнае да црта овој или овие не го разбираат и трето ако не сакаат да го разберат и си терат кој како знае како нашата ракометна репрезентација
![]()
Играат бесилка, кој погоди буква влага во игра.Подобро на сеир да удриме барем нервозата ќе ми помине поскороОд кога пратам НБА некаде 14-15 години досега ваков Лејкерс немам видено толку очајно делуваат незнат една асална акција да направат бе што им црта бркот на тајмаутите? Или незнае да црта овој или овие не го разбираат и трето ако не сакаат да го разберат и си терат кој како знае како нашата ракометна репрезентација
![]()
Да треба да им биде сТрам.Со ваква игра страм треба да им биде да излезат на терен следните утакмици...
хах фала на поправка веќе од нервоза неможам точно еден прост збор да напишам.Да треба да им биде сТрам.![]()