Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
ee abe od koga dojde gasol gledate li so praat lejkersi 10pobedi po niza a vecer igrat so majami doma i tuka treba da tepat

Инаку имаме 9 победи во низа, а не 10 ама нема врска! Вечерва во 4.30 по полниќ започнува натпреварот против мајами. И покрај тоа што не се во форма очекувам тежок натпревар. Сепак таму играат Двејн Бејд и Шон Марион и сепак се добра екипа, и покрај слабата форма. Против нас ќе бидат посебно мотивирани токму поради долгата победничка серија и со самиот факт дека играат против лидерот на Западната Конференција!

п.с. очекувајте извештај за натпреварот околу 7 часот наутро:helou:

ЛОС АНЏЕЛЕС ЛЕЈКЕРС-Мајами 106:88!
Уште една убедлива игра на Лејкерси и полесно од очекувањара ја забележаа 10 победа во низа и се зацврстија на чело на Западната конференција.
Одлична игра на сите кои настапија вечерва и само можам да кажам дека популарниот play of the day сигурно ќе им припадне на Лејкерси за акцијата во која учествуваа Коби, Волтон и Одом(ќе ја поставам покасно).
Најефикасен Џордан Фармар со 24 поени кои се и негов рекорд во кариерата, а Коби имаше 21 поен со 8 асистенции!
Повеќе статистика.
Утре не очекува гостување кај Портланд, тежок натпревар но денес Коби и компанија одмараа во второто полувреме против Мајами така да очекувам утре да се свежи за разлика од Портланд кои не играа оваа вечер!

ЛОС АНЏЕЛЕС ЛЕЈКЕРС-Мајами 106:88!
Уште една убедлива игра на Лејкерси и полесно од очекувањара ја забележаа 10 победа во низа и се зацврстија на чело на Западната конференција.
Одлична игра на сите кои настапија вечерва и само можам да кажам дека популарниот play of the day сигурно ќе им припадне на Лејкерси за акцијата во која учествуваа Коби, Волтон и Одом(ќе ја поставам покасно).
Најефикасен Џордан Фармар со 24 поени кои се и негов рекорд во кариерата, а Коби имаше 21 поен со 8 асистенции!
Повеќе статистика.
Утре не очекува гостување кај Портланд, тежок натпревар но денес Коби и компанија одмараа во второто полувреме против Мајами така да очекувам утре да се свежи за разлика од Портланд кои не играа оваа вечер!

Ти спиеш ли бе?Гледам во секое време имаш пишувано мислења :pos2:

hahaha toj nikogas ne spie ... taka treba taka se naviva za klub kako sto e Lakers da gi davat na mojata kabelska i jas ke gi gledam pozzzz..

Ти спиеш ли бе?Гледам во секое време имаш пишувано мислења :pos2:
Спијам бе, сега пред малку станав:helou:

hahaha toj nikogas ne spie ... taka treba taka se naviva za klub kako sto e Lakers da gi davat na mojata kabelska i jas ke gi gledam pozzzz..
Не гледам на кабелска, преку интернет гледам, како што гледам фудбал, со истиот метод.

ee moze nekoj da mi kaze lejkersi vecer so portland vo kolku saato igrat :D

Портланд-ЛОС АНЏЕЛЕС ЛЕЈКЕРС 119 : 111!
Штета што загубивме. Не го гледав натпреварот, не бев во можност но по тоа што видов имаме загубено во последната четвртина но тоа е. Најефикасен Коби Брајант со 33 поени, 7 скока и 5 асистенции!

Ако сеа пак една серија да им мавнеме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom