Ти спиеш ли бе?Гледам во секое време имаш пишувано мислења :pos2:ЛОС АНЏЕЛЕС ЛЕЈКЕРС-Мајами 106:88!
Уште една убедлива игра на Лејкерси и полесно од очекувањара ја забележаа 10 победа во низа и се зацврстија на чело на Западната конференција.
Одлична игра на сите кои настапија вечерва и само можам да кажам дека популарниот play of the day сигурно ќе им припадне на Лејкерси за акцијата во која учествуваа Коби, Волтон и Одом(ќе ја поставам покасно).
Најефикасен Џордан Фармар со 24 поени кои се и негов рекорд во кариерата, а Коби имаше 21 поен со 8 асистенции! Повеќе статистика.
Утре не очекува гостување кај Портланд, тежок натпревар но денес Коби и компанија одмараа во второто полувреме против Мајами така да очекувам утре да се свежи за разлика од Портланд кои не играа оваа вечер!
Спијам бе, сега пред малку станав:helou:Ти спиеш ли бе?Гледам во секое време имаш пишувано мислења :pos2:
Не гледам на кабелска, преку интернет гледам, како што гледам фудбал, со истиот метод.hahaha toj nikogas ne spie ... taka treba taka se naviva za klub kako sto e Lakers da gi davat na mojata kabelska i jas ke gi gledam pozzzz..
mene mogu mi zaglavuva preko internetot nemam pojma so e rabotata:smir:Спијам бе, сега пред малку станав:helou:
Не гледам на кабелска, преку интернет гледам, како што гледам фудбал, со истиот метод.
Сигурно е до интернетот, друга причина не гледам. кај мене е супер, воопшто не кочи!:helou:mene mogu mi zaglavuva preko internetot nemam pojma so e rabotata:smir:
Сигурно е до интернетот, друга причина не гледам. кај мене е супер, воопшто не кочи!:helou: