Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Излеа денес ТАА ќе игра во средниот ред ко шо кружат шпекулациите.

Нема потреба од паника, ЛШ ќе играат и следна сезона. Со мислите нека бидат во Киев, и нека не ги игра Клоп битните играчи по 70 минути ќе му ебам ќоравиот. 20 дена до трчање гол низ населба.

Наместо да ја решеа работата со ВБА и да си ги одмараше лабаво сега, тогаш Дени Ингс стартуваше трет пат во кариерата. Наместо да го добијат веќе испаднатиот Стоук, останаа на последно коло со Брајтон да се под притисок да мора да победат.

Одличен играч, од неколку меча што имам фатено, игра на позицијата на египќанецов.

Наводно Ливерпул купил некој играч од Лион, Фекир
Одличен играч е Фекир ама сумата малку е висока. Настрана тоа што најверојатно е само обична шпекулација :D

Одличен играч е Фекир ама сумата малку е висока. Настрана тоа што најверојатно е само обична шпекулација :D

па не знам дали е само шпекулација, скоро сите го објавија, како и да е ќе дознаеме наскоро ако има нешто:D

па не знам дали е само шпекулација, скоро сите го објавија, како и да е ќе дознаеме наскоро ако има нешто:D
Никој порелевантен нема објавено

nie trupci nedelkani imame vo obranata a trcame po stracki i cavki , nz kooj kolku primetuva ama js non stop gledam kako kairus na eden kup topki ne trgnva ne ni probva da intervenira ili ima tolku jaka procena ili sta bude neka bude ,non stop gledam edno drvo pred nego nareceno lovren na koj smarot mu ja raboti zenatamu pa toa e toj e drvo nemo posmatra golov denes e pak negova greska , i tuka e mo tret mec kako da e negde nekade nz kade isto vazi za firmino samo mane gra trca se maci nz na koi drogi bea protiv sity neka nabavi klubot odma od istite

Нaбил Фекир или алжирскиот Меси (мене повеќе на Азар ме потсеќа), сите играчи што ги сакам у Реал, Ливерпул ги купува. :) Овој боље и од Салах ќе искочи.

Одличен играч, од неколку меча што имам фатено, игра на позицијата на египќанецов.

Играл и крило, но најчесто позади напаѓачот.
DciRDn8XUAA2c1B.jpg

Нaбил Фекир или алжирскиот Меси (мене повеќе на Азар ме потсеќа), сите играчи што ги сакам у Реал, Ливерпул ги купува. :) Овој боље и од Салах ќе искочи.

Играл и крило, но најчесто позади напаѓачот.
DciRDn8XUAA2c1B.jpg
Не гледам како би фрлиле 60+ милиони фунти за играч кој не знам каде би го ставиле. Потребен е напаѓач за замена, крило за ротација, уште еден среден играч наместо Џан и според мене стопер и голман мада мислам дека стопер нема да бара Клоп за жал и ќе го остави шумарот се да му ебам. Едино Фекир ако го гледаат и како напаѓач и како крило па тој да ги извршува тие две функции и да се ротираат напред со Салах, Мане и Фирмино. За средина се шпекулира Жоржињо од Наполи и Мејер од Шалке како слободен играч. Кај и да е ќе објават Пирс и компанија дека нема ништо од Фекир :D

jas prvo nesto sto bi kupil e golmanot na leverkuzen leno mislam deka e svetska klasa toj golman i e dosta podostapen od ostanative koi se spomnuvaat a i ovoj alison ne me impresionira bas

Не гледам како би фрлиле 60+ милиони фунти за играч кој не знам каде би го ставиле. Потребен е напаѓач за замена, крило за ротација, уште еден среден играч наместо Џан и според мене стопер и голман мада мислам дека стопер нема да бара Клоп за жал и ќе го остави шумарот се да му ебам. Едино Фекир ако го гледаат и како напаѓач и како крило па тој да ги извршува тие две функции и да се ротираат напред со Салах, Мане и Фирмино. За средина се шпекулира Жоржињо од Наполи и Мејер од Шалке како слободен играч. Кај и да е ќе објават Пирс и компанија дека нема ништо од Фекир :D
Баш ова, и онака версатилен е на позицииве напред, единствено напаѓач не би можел да игра мислам. Одличен трансфер би бил, no doubt.

Како бе не го знаете Фекир? :D Играчиште е, еден од најдобрите игрчаи од Француска лига, ако стварно го земете ќе испадне добар трансфер јас мислам.

Ма да нели..рано е за шпекулации, верувам и останати екипи би влегле во борба за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom