Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Секогаш избегнувам да комуницирам за фудбал со апла не образовани луѓе од фудбалски аспект.
Како бе пријателе ти очекуваш 19 годишно дете цела сезона да ја игра на ниво како неговата партија вчера против Сити...:tapp:
Ако изигра добро тогаш пишуваш hehehihi so zborevte vie kaj ste..?
Ако изигра слабо тогаш е аргументот дека е 19 години, cut him some slack.
Одличен беше вчера, супер е малиот и како што ќе ојача годиниве може да биде бек ипол. Тоа што го фрли во оган и е цела година прв избор е добро од повеќе аспекти, ама и лошо дека и он ќе биде мета на критика кога ќе изигра како со КП. Еднаков е според статусот со сите други, не може да се замижува кога ќе изигра слабо и да биде аргументот абе млад е. Веќе е професионалец и тоа е тоа, не може тој аргумент да се спомнува при секоја слаба партија а да се лупаш во гради после маестрална игра како вчера. :)

Ако изигра добро тогаш пишуваш hehehihi so zborevte vie kaj ste..?
Ако изигра слабо тогаш е аргументот дека е 19 години, cut him some slack.
Одличен беше вчера, супер е малиот и како што ќе ојача годиниве може да биде бек ипол. Тоа што го фрли во оган и е цела година прв избор е добро од повеќе аспекти, ама и лошо дека и он ќе биде мета на критика кога ќе изигра како со КП. Еднаков е според статусот со сите други, не може да се замижува кога ќе изигра слабо и да биде аргументот абе млад е. Веќе е професионалец и тоа е тоа, не може тој аргумент да се спомнува при секоја слаба партија а да се лупаш во гради после маестрална игра како вчера. :)

Јас во ни еден момент не велам дека кога има лош ден не треба да се критикува. Провери 10 поста погоре кај шо го критикував за голот со Палас, дека иста грешка прави како со Јунајтед, ама овој ја напна, секое коло Трент е на мета, никаков кредит дека детето за годините игра ненормално добро. Очекувано е на 19 години дека ќе прави грешки, така се учи. Ни Џерард, ни Меси ни Роналдо не биле на 19 години без грешни и тие правеле грешки и учеле од нив (немој некој да ме цитирал со муабет: abe ti neznalicava so ronaldo i mesi ja sporeduvas???!!??!)

џабе дискутира човек со вас двајца

Кога се фаќаш ко слеп за стап и само тонеш, ова е единствената реплика која за момент ќе ти даде кубен сантиментар воздух, пред да почнеш повторно да тонеш со брзина на сфетлината.

mn sakam dvomec so barca toa ligaloto da svati kolku zgresi sto izbega kaj niv i kejf mi se prai sekoj mec koga go gledam kako si go dupcat vo barsa ja mesti topkata da sutka sloboden op mesii op suarez ke mu ja pucnat 5 min levo 5 min desno go setaat kako dete so dubace so se mava od stis vstis , ic nemase da mi e maka da si odese letovo posle sezonata eve i bez nego liverpul dobro se drzi no po povredive sto nadvisnaa ko nekoj crna magija da ni frli vo 1 nedela gubime 3 fudbaleri +zoltiot na henerson uste stama e kako e salah itekako ligaloto ni trebase ke imavme bek ap opcija ako nesto poseriozno e so salah vaka ne sum ubeden deka i so 3-0 liverpul e polufinalist ke bide pekolno tesko na plasticarskiot stadion na petro ekipata koja mozebi ima pari ima iminja ima edna titula a vo sabota verovatno 2 ama nema srce kako liverpool kade 54 000 +11 rabotea kako eden organizam ednite na teren drugite na tribinite fantasticno

Емре ruled out for season, may even miss the World Cup.
Мислам дека ја спукале работата ептен, му се нафурале што изигра како сељачиште и сега доаѓа ова со аут до крај на сезона, сомнителна работа.
Како и да е, нека дреме на клупа уште 3 месеца, сФе му ебам умислено.

Параноја навивачи, ако нешто се случи, одма има нешто у позадина. НЕДАЈБОЖЕ да излезе дека Салах нема да игра со Евертон, ќе биде муабет дека веќе се договорил со Реал.

Секако, ништо не ја надминува приказната дека Ливерпул му пуштија Х на Рафа со Њукасл, сезоната кога секако испаднаа :D

^ Не го заборавај намерното губење од Челзи за Јунајтед да не бидат шампиони. Туку Чан би можел и свецкото да го пропушти. Жалосно за сезоната што ја има или карма ис бич за одбивање на договор :)

Па не за одбивањето на договорот, ене и Суарез одби ама разликата е во тоа што човекојадецов не јаде гомна ко турчинов. Мал клуб и слични глупости, одмарај го сега светското, оди во Анкара сликај се.

Комбиниран состав, не знам ни што формација е, дали Клаван ќе биде лев бек во 4-3-3 или 3-4-3 :D

Значи покрај Морено на клупа, Клаван кој се враќа од повреда ќе игра лев бек а Морено на клупа? :D
Да бе енглез.[DOUBLEPOST=1523111018][/DOUBLEPOST]Штама. Добрата игра не остави без коментар.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom