Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А те немаше да искоментираш на последниве утакмици кога Арнолд го поминуваше кој ќе стигне:D

Треба малку да ти е незгодно да чекаш од 19 годишно дете утакмица кај шо ќе киксни и да се правиш паметен. Трент за годините игра неверојатно зрело, интелигентно. Дефинитивно има голема можност да е класа бек.[DOUBLEPOST=1522914980][/DOUBLEPOST]
Таков е понекогаш Томи, знае да биде генерал после војна и да си ствара замислени непријатели :D

Доста бе ти. :D

После она вчера, неблагодарно е да се издвои кој било. Маестрално.

Перфектен меч вчера. Од Кариус до Боби, сите беа перфектни. Секој си ја знаеше задачата.
Само да не се посерат сега на Етихад оти ќе е сосем друга утакмица. 3 гола предност се огромна предност, но никако не смеат да го потценат Сити, оти еден ран гол или во прво полувреме во наша мрежа и после се е можно.

Одлична атмосфера вчера во Велес, кафичот се тресеше кога ќе дадевме гол. :D

Последно уредено:
А кај се сега хејтерите на Клоп?

Клоп никогаш немал хејтери. Ако критикуваш некој, некогаш прави грешки, не значи дека си негов хејтер.

Страшно е што не треба ни да си некаков капацитет да напраиш разлика помеѓу критика и хејт.

Треба малку да ти е незгодно да чекаш од 19 годишно дете утакмица кај шо ќе киксни и да се правиш паметен. Трент за годините игра неверојатно зрело, интелигентно. Дефинитивно има голема можност да е класа бек.[DOUBLEPOST=1522914980][/DOUBLEPOST]

Доста бе ти. :D

не ми е незгодно, штом Клоп го игра прва постава треба да ги оправда очекувањата на секоја утакмица, сите утакмици да ги игра како вчера таа. Него кога ќе ви спомне некој омилен играч како курдот на пеџа или арнолд тебе ве нема прво па после кога ќе изигра една саглам утакмица:
hihihihihihi srekja i pep mislese kako tebe brateuuuuuu <3

Клоп никогаш немал хејтери. Ако критикуваш некој, некогаш прави грешки, не значи дека си негов хејтер.
Точно, Клоп е еден од ретките тренери кој нема особено хејтери!
А и како да мразиш човек кој поставува игра со сите пари напред:D.
Иако сум навивач на Јунајтед, вчера Ливерпул ми направи мерак, може лекција Клоп да им одржи на зелките од ПЛ, како максимално да искористиш потенцијал на екипа, која има очигледни тенки места.
Ништо вчера не беше случајно, двајцата тренери пробаа да ги санираат утките од нивниот меч во ПЛ. На Крлежот му успеа, Ќељајцата остана само со тактиката во обид.
Трики е што и вашите и противниците знаат колку зависите од Салах.
Се надевам дека отсуството на Хендо во реваншот ќе успеете да го надополните некако, го поремети КДБ вчера(y)

не ми е незгодно, штом Клоп го игра прва постава треба да ги оправда очекувањата на секоја утакмица, сите утакмици да ги игра како вчера таа. Него кога ќе ви спомне некој омилен играч како курдот на пеџа или арнолд тебе ве нема прво па после кога ќе изигра една саглам утакмица:

Секогаш избегнувам да комуницирам за фудбал со апла не образовани луѓе од фудбалски аспект.
Како бе пријателе ти очекуваш 19 годишно дете цела сезона да ја игра на ниво како неговата партија вчера против Сити...:tapp:

Секогаш избегнувам да комуницирам за фудбал со апла не образовани луѓе од фудбалски аспект.
Како бе пријателе ти очекуваш 19 годишно дете цела сезона да ја игра на ниво како неговата партија вчера против Сити...:tapp:

hihihih heeheheh i pep mislese taka <3333

Мило ми е за Клоп пошто сепак очекувањата на поединечни фанови на Ливерпул се надреални во поглед на потенцијалот на тимот а и конкуренцијата во ПЛ и Европа. Да, титули остануваат трајнo, ама Клоп за релативно кратко време го направи просечен Ливерпул во врвен Европски и Англиски тим. Се исплати што му се даде време на Клоп и би бил стварно радосен ако Ливерпул успее да освои ЛШ. Све е можно.

Перфектен меч вчера. Од Кариус до Боби, сите беа перфектни. Секој си ја знаеше задачата.
Само да не се посерат сега на Етихад оти ќе е сосем друга утакмица. 3 гола предност се огромна предност, но никако не смеат да го потценат Сити, оти еден ран гол или во прво полувреме во наша мрежа и после се е можно.

Одлична атмосфера вчера во Велес, кафичот се тресеше кога ќе дадевме гол. :D
Шо Кариус, имаше една полу-интервенција. :D

Него, мислев па ќе ја усерете на крај. Ме зезна Ловрен. :icon_mrgr:

По 1012312318391938712 пат, Хендерсон ми е омилен играч, не знам од каде излезе ова за Емре. Не знам кој ти е филмот што лупаш со глава у ѕид, само изгледаш глуп и инаетџија.[DOUBLEPOST=1522931413][/DOUBLEPOST]Што не значи дека Хендо е имун на критика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom