- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Одма го зиам @Џонтра Волта, ќе ора, ќе рога и пар афтоголови у сезона кои ќе му се простат, класика Кара/Шкртс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сами Хипија бро.Одма го зиам @Џонтра Волта, ќе ора, ќе рога и пар афтоголови у сезона кои ќе му се простат, класика Кара/Шкртс.
Нити Кутињо ќе си оди нити Иско ќе ти го дадат Реал.Ако Кутињо си оди, сите пари од него (па и плус ако се мора) за Иско...и мирна глава. Се друго е чиста загуба.
Инаку ко навивач на Ливерпул и Барселона, гледам финале Ман ју и Реал. Не дека сакам Реал да тепа, ама сакам Ман ју да изгубат. Реал се единствен и најголем ривал на Барса, но имам некоја почит кон нив, како кон ривал. Овие другите секоја моја клетка ги мрази. Зборот ми е..не ми се верува дека посакувам реал да тепаат само гнасите да изгубат!!
Нити Кутињо ќе си оди нити Иско ќе ти го дадат Реал.
Ако Кутињо си оди, сите пари од него (па и плус ако се мора) за Иско...и мирна глава. Се друго е чиста загуба.
Инаку ко навивач на Ливерпул и Барселона, гледам финале Ман ју и Реал. Не дека сакам Реал да тепа, ама сакам Ман ју да изгубат. Реал се единствен и најголем ривал на Барса, но имам некоја почит кон нив, како кон ривал. Овие другите секоја моја клетка ги мрази. Зборот ми е..не ми се верува дека посакувам реал да тепаат само гнасите да изгубат!!
Ке игра ли Кутињо против Вотфорд?
Не
Liverpool: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.
Subs: Karius, Klavan, Gomez, Milner, Grujic, Solanke, Origi.
Ајде со среќа.. да ги исплескаме овие за буст и против Хофенхајм у вторник
Лет д сизн бегин
Подобро да ги исплескате 2 и 3+ мие пишана на тикет добра постава освен овој Alexander-Arnold незнам кој е некој анонимец![]()
Како тргнал Клоп, да не го „продадат“ него пред Кутињо![]()
До кај сте со Кутињо?..ќе ви остани?