Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако Кутињо си оди, сите пари од него (па и плус ако се мора) за Иско...и мирна глава. Се друго е чиста загуба.

Инаку ко навивач на Ливерпул и Барселона, гледам финале Ман ју и Реал. Не дека сакам Реал да тепа, ама сакам Ман ју да изгубат. Реал се единствен и најголем ривал на Барса, но имам некоја почит кон нив, како кон ривал. Овие другите секоја моја клетка ги мрази. Зборот ми е..не ми се верува дека посакувам реал да тепаат само гнасите да изгубат!!

Ако Кутињо си оди, сите пари од него (па и плус ако се мора) за Иско...и мирна глава. Се друго е чиста загуба.

Инаку ко навивач на Ливерпул и Барселона, гледам финале Ман ју и Реал. Не дека сакам Реал да тепа, ама сакам Ман ју да изгубат. Реал се единствен и најголем ривал на Барса, но имам некоја почит кон нив, како кон ривал. Овие другите секоја моја клетка ги мрази. Зборот ми е..не ми се верува дека посакувам реал да тепаат само гнасите да изгубат!!
Нити Кутињо ќе си оди нити Иско ќе ти го дадат Реал.

Нити Кутињо ќе си оди нити Иско ќе ти го дадат Реал.

Коментарот ми беше повеќе кон тоа во кој случај ни би осетиле загуба.

Се надевам ќе остане. Уште повеќе се надевав дека Торес ќе остане, ама тоа е тоа

А во Италија за кого навиваш?

Ке игра ли Кутињо против Вотфорд?

Не

Liverpool: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Karius, Klavan, Gomez, Milner, Grujic, Solanke, Origi.

Ајде со среќа.. да ги исплескаме овие за буст и против Хофенхајм у вторник

Лет д сизн бегин

Не

Liverpool: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Karius, Klavan, Gomez, Milner, Grujic, Solanke, Origi.

Ајде со среќа.. да ги исплескаме овие за буст и против Хофенхајм у вторник

Лет д сизн бегин

Подобро да ги исплескате 2 и 3+ мие пишана на тикет добра постава освен овој Alexander-Arnold незнам кој е некој анонимец :D:D

Подобро да ги исплескате 2 и 3+ мие пишана на тикет добра постава освен овој Alexander-Arnold незнам кој е некој анонимец :D:D

Лани на Олд Трафорд беше прва постава против вас, ама не памтиш :D

Дете е 18 год, ама доста солидна замена е за Клајн. У одбрана посебно

Смешно е ова како им го перат мозокот на Кутињо и Дембеле. Верувам во тоа што кажа Клоп дека нема давање. Конечно Клоп дојде во клуб што не мора да продава и мислам со задоволство ќе го искористи тоа.

Како тргнал Клоп, да не го „продадат“ него пред Кутињо :D

До кај сте со Кутињо?..ќе ви остани?

Џони, останува, ти кажав и пред месец дена.
ош се кладимо? :D[DOUBLEPOST=1502546965][/DOUBLEPOST]Мада, ќе бидам 100% искрен и реален, не очекував да побара трансфер. Претпоставував и ај да кажам знаев дека сака да оди у Барса, кој не би сакал нели ама, не очекував да го направи тој потег.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom