Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дупи си ги :D:D[DOUBLEPOST=1455234852][/DOUBLEPOST]Добри се Маседониан редс ,децата си газат. Редовно купуваат Македонски спорт,располагаат со информации .:D:cool:

Шала на страна И ЈАС СУМ ЛИВЕРПУЛ се најголеми мажишта. Го нема Роџо ,нема забава. Тоа е тоа.Згасна страната ради идеал и убедување.
Пример за љубав. Ромео и Јулија стајл . :D

Последни кои искрено сакаа. :(

Алал,за почит.

Ти најде да пишуваш? Зарем ти, кој ја поседуваш една од најлошите страни во поновата историја на фејсбукот? :D

Ако играат тројцава напред константно без повреди, не ме интересира одбраната, можат од пензионерски дом да извадат четворица. АТАКАРЕ!

uopste ne me ispolnuva pobeda nad aston vila od 6-0 mnogu poveke bi sakal da pobedime so siti naredno kolo so 1-0 i da pocneme da pobeduvame natprevari ,konecno napredok vo igrata tecna so dodavanja so sansi ,i da toa e toa sto celo vreme brmcam deka ni trebat top klasa fudbaleri od rangot na staridz igraci koi mozat da napravat razlika, najranlivi sme vo odbranata i toa soperite i golmanot ni se corba ,ne sme tolku losa ekipa kolku sto imame losi rezultati pred se toa se dolzi na povredite na klucni igraci , no fakt e deka nekoi od fudbalerite se dosta van forma ,pred se benteke hendo minjole site stoperi de se povredeni no i slabo igraat svetla damka mozebi bese lovren i se na se neka se zemat sebesi ocigledno i promenata na trenerot vlijae kaj nekoj od igracite toj visok presing spored mene ne ni odgovara ama bas nikako , a da se branime ne znaeme sekoj centar sut e pola gol taka da mora klop da ja dotera odbranata

Ајде сеa пoчнa и зa пoбеди дa се мрчи :facepalm:
Акo не пoбедевме ќе се пцуе у великo, aкo пoбедувaaт-еј пa oвие секoј ќе ги пoбедеше. Не мoже чoвек крaјoт дa гo нaјде.

Секoјa пoбедa ми е дрaгa, без рaзликa нaд кoгo е и тoa oсoбенo сo вaквa гoлеaдa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom