Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сега Бодо ќе дојде и ќе ти каже дека Оџо нема врска и не постои и покрај тоа што се разбира, не ја гледаше утакмицата, како и секогаш :D

Ама битно некни Фирмино 3-4 шута имаше. :D

Е да, не шутирам јас толку. :X3:[DOUBLEPOST=1452294578][/DOUBLEPOST]И во повторениот меч ќе играат младинците.

Пак шпекулации за Пато. Некој Италијански медиум вели дека сме договориле сума од 15 милиони евра.

Последно уредено:
Se zbori deka ima kontakt i dogovor ali Liverpul ima povekje opcii i Klop saka vreme skauting timot da mu dade povekje info.

Pato vekje cel mesec e u mediumska vojna so pretsedatelot na Korintijans koj ne moze da go smisli igracov i duri prifati ponuda od kineski vtoroligas za samo da se otarasi od nego, em plata mu davaa na Pato kao Messi da e.

Moguche e da imaat seriozni kontakti ali valjda se ceka na Klop da preseche.

Ова ти е од сериозен блог кој е посветен на ЛФЦ
Ова е од Џеј Рајли, топ3 новинари блиски до клубот, заедно со Пирс и Баскомб

Муабетот ми е дека нема ништо од новинари блиски до клубот, се разбира можноста не е исклучена. Исто, никаде не се спомнува дека Клоп барал нешто посериозно (опциите) од сакутинг тимот, не знам каде си го начекал тоа.

Сепак би било интересно да се гледа дуо Кутињо - Пато,екстра талентите од Милано на времето.

Да да, на интервју за ЅвездаТВ го кажа баш ова, дека за малку се' ќе пропаднело, не можел да седи во затворена просторија, плус и темна а треба нели во оние за магнетна, за да го проверат и испаничил. После тоа рече дека некако направиле да му го олеснат целиот тој процес, плус и го скратиле. Сега, прашање е како му олеснале :D

Локи е тврд орев, не се дава така лесно. :D[DOUBLEPOST=1452463125][/DOUBLEPOST]Добро бе овај Ловрен нема некоја попаментна работа вечерва, па постира 50 слики во 10 минути.

Инаку сме го вратиле Дени Ворд од позајмица. Очекувано за мене, во Абердин пружи одлични партии (11 чисти мрежи во 29 натпревари) и сакам него да го видам против Ексетер, не Богдан.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom