Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Морено вика дека ќе се бори за место и не размислува да го напушти Ливерпул. Мислам дека Гомез и Морено ќе играат подеднакво, зависно од пристапот на тимот. Ако сака поагресивно, ќе игра Морено ако треба да се браниме или да играме подефанзивно (како на Биратниа) ќе играме со Гомез.

Морено вика дека ќе се бори за место и не размислува да го напушти Ливерпул. Мислам дека Гомез и Морено ќе играат подеднакво, зависно од пристапот на тимот. Ако сака поагресивно, ќе игра Морено ако треба да се браниме или да играме подефанзивно (како на Биратниа) ќе играме со Гомез.
Што е прилично паметно од страна на делудед :D

Јас пак мислам дека Морено ќе ги одигра 80% од натпреварите, пошто не верувам Гомез уште долго да се задржи како стартер.

Ти, Роџерс и Милнер договаравте или? :D

Роџерс и Милнер ..и евентуално Џејмс Пирс :)[DOUBLEPOST=1439491550][/DOUBLEPOST]
Се спомнуваше вчера/завчера поради веста дека Лукас е можно да не напушти али Пирс рече дека тешко да има инкоминг трансфер до крај на преоден.

Лапај си трансферче значи :D:D

Роџерс и Милнер ..и евентуално Џејмс Пирс :)[DOUBLEPOST=1439491550][/DOUBLEPOST]

Лапај си трансферче значи :D:D

Си ги вртиш муабетиве како шо сакаш. Пред 2 дена на сите можни места искоментира како Пирс рече дека Морено е слаб во дефанзива, а сега си се врати на старото, дека Пирс нема врска. :)

Си ги вртиш муабетиве како шо сакаш. Пред 2 дена на сите можни места искоментира како Пирс рече дека Морено е слаб во дефанзива, а сега си се врати на старото, дека Пирс нема врска. :)

Класика Бодо :Д

Дунга пак не го земал Коу за репрезентација.

Епа после ќе го јадат ко мали деца од Боливија и Еквадор!
Мене ми е ок што не го зема, нека си тренира на Мелвуд. Муабетот е да не падне он психички.

Мене ми е ок што не го зема, нека си тренира на Мелвуд. Муабетот е да не падне он психички.
Абе да ќе биде по одморен...Ама престиж е не зезај. И ќе игра сеа некој мртов место него, а дечкото е мотор !

Адама Траоре у Вила. Излеа они имаат боље тикитака од нас. :toe:

Адама Траоре у Вила. Излеа они имаат боље тикитака од нас. :toe:

Класика брат, класика :D

Ако го купиме - глупи, ќе им развиваме таленти.
Ако не го купиме - глупи, Вила ни зима играчи.

She's a Macedonian Red :)
11836880_10206276615308218_740649763650306513_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom