Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
11825120_10153653901282573_175783269978357192_n.jpg

Сакам да добие Алан барем 20-25 минути, да видиме за каков играч се работи.

Ајб им испи памет, цела утакмица двајца го чуваа и пак ги уништи.

Иначе, утакмицава како полесен тренинг, ништо посебно. Второ полувреме Хелсинки топката не ја имаа ни 15%.

Лалана најслаб некако, освен то шо сам се дрибла понекогаш, ми игра на ниво Балотели. Фирмино место него и Бентеќе напред па да правиме јуриш

Не ја изгледав, ама според ова што читам, Ајб се повеќе и повеќе гризе кон место за у стартна 11ка, а?

Цело време двајца му лепеа, со Натаниел ги уништија по десна страна.

Мислам дека Ајб си го зациментира местото во првиот тим, барем додека Стариџ се опорави од повредата.[DOUBLEPOST=1438506541][/DOUBLEPOST]Lovren would be a controversial choice ahead of Sakho considering the £20million Croatian's struggles during his first season at Anfield but now looks likely to start against Stoke next Sunday.

“It's not something I've totally decided upon yet,” Rodgers said.

“I'll sit down with the staff and we'll look at it next week.

“The key is getting consistency in that area of the field.

“Your two centre-halves are critical. They are the tactical decision makers in the game. That balance is important for us this season.

“We had too many defensive changes last year and that's not something that I like.

Hopefully this season we'll be more consistent as a back four.

Последно уредено:
Што е тишинава бе ?

Фирмињо како ?
За Бентеке не прашувам пошто освен шашмарицата друго ништо не видов.Со Стоук ќе добие оцена права од мене иако едвај држам да не лупнам уште денеска:D

Што е тишинава бе ?

Фирмињо како ?
За Бентеке не прашувам пошто освен шашмарицата друго ништо не видов.Со Стоук ќе добие оцена права од мене иако едвај држам да не лупнам уште денеска:D

Шо не прашаш за Богдан како?? Два три пати при испуцување успеаја да му ја блокираат топката

Според пријателскиве состав што би сакал да игра против Стоките
Мињо, Клајн, Шкртел, Сако, Гомез, Чан, Хендо, Милнер, Кутињо, Ибе, Бентеќе

Што би играл Роџерс
Ловрен место Сако, Лалана место некој друг

Што е тишинава бе ?

Фирмињо како ?
ФирмиНо!
На Бентеќе ова и ќе му биди работа. Крај краева со средина Џан, Лукас, Ален плус Маркец не така сјаен, а и Боби Фирмата недоволно подготвен не ни можеше подобро да се очекува од Бентеке. Курле да му креира шанси?

Мислам дека најголема дилема ќе му биде дали Фелипе или Адам и Џо или Алберто. Другото у принцип веќе се знае, според мене.[DOUBLEPOST=1438592553][/DOUBLEPOST]П.С. Јес да утна Кико зицер али подобро такви да утиња у предсезона а вакви голчишта да дава, наместо тука да ми кљуцка зицерчиња а да го нема нигде. Головите ќе се повторуваат, зицерите ќе се реализираат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom