Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ја ќе пробав да те разубедам за "мој" и "мои" али многу си ми напет у задње време коа пробуваме да се зезаме.

Треаше да доеш у ПП да се опиеме.

Зошто бе напнат? :) Не ме познаваш толку добро, за да се напнам во денот треба неколку работи да не ми бидат по терк. :D

Е требаше, ама јас мислев дека до понеделник ќе бидите таму, па мислев недела да дојдам.

Требаше да бидЕме до понеделник али Фрос и Пеџа беа на работа а ти прво се најави па ни откажа. Не е убаво така.

Епа и вие се најавивте за до понеделник.

Никој на светот не можИ да ме разубеди дека можИ, и бидИ се пишуваат со Е. За мој пари ќе пишувам постови какви сакам. И да, олабаВЕН сум.[DOUBLEPOST=1437654564][/DOUBLEPOST]Инаку нашиве место тренинг, играле пријателска со некојси тим од Малезија, Фелда. 7-0 сме победиле, Ингс постигнал хет-трик.

Не треба јас да те убедувам туку учителката до 4то одделение.

Lucas Digne наводно побарал од ПСЖ да му дозволат да иде у Ливерпул

90min.com

Ќе дојде и Диње, за Гомез и него да му фати место на лева бековска :D

Ако Гомез не прикажеше вакви партии во предсезонава, можеби ќе купувавме лев бек, вака ќе биди космичка неправда за Џо Гомез ако купиме уште еден лев бек. :)

Никој на светот не можИ да ме разубеди дека можИ, и бидИ се пишуваат со Е. За мој пари ќе пишувам постови какви сакам. И да, олабаВЕН сум.

Знам некои девојки што би можеле да те убедат и олабаат, еве на пример, Јелена Розга...:свиркам: :D
хехе

Последно уредено:
Епа ако играте 4-3-3 или 4-2-3-1 еден мора да игра најдесно..
Според мене вака ве замислувам:
Бентеке
Кутињо - Фермино - Милнер
Хендерсон - Џан​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom