Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Преспа во фан клубов наш. :D Не дека те неќиме, ама многу забележливо стана. :)
Другите фан клубови се тапа, плус многу пишуваат па ме мрзи да ги читам, вие сте лабави, по 3 мислења дневно! :icon_lol:

Другите фан клубови се тапа, плус многу пишуваат па ме мрзи да ги читам, вие сте лабави, по 3 мислења дневно! :icon_lol:
Денес иаме поише, плус Пеџа го нема, иначе ќе имаше за читање :D

Уoзбилете се, Ливерпул требa дa гo oпрaиме :anco::pos:

Зa Клaјн 15мил ќе требa изглеa
Зa Кoвaчич и дaље мнoгу се шпекулирa нaвoднo имaлo средби меѓу oфицијaлни лицa и Интер бaрaaт 22-3 мил плус Лукaс или сaмo 25мил.
Сме пoнудиле 18 aмa oдбиле

Вчерa прaшaв вo сериa a темaтa кoи се пoрелевaнтни медиуми вo Итaлијa, oвa е oд calcio mercato кoи биле кao oк, a истoтo и oд спoртсмедиa сет гo имa aли тие изглеa не се

Последно уредено:
Само да не купат играч како Ковачич. Искрено, го немам никогаш гледано, можда се работи за квалитетен играч, ама нас на таа позиција ни треба веќе докажан играч, а не играч на кој ќе му требаат 5-6 месеци да се прилагоди на животот во Англија, и после (евентуално) да почне да пружа добри партии.

Уoзбилете се, Ливерпул требa дa гo oпрaиме :anco::pos:

Зa Клaјн 15мил ќе требa изглеa
Зa Кoвaчич и дaље мнoгу се шпекулирa нaвoднo имaлo средби меѓу oфицијaлни лицa и Интер бaрaaт 22-3 мил плус Лукaс или сaмo 25мил.
Сме пoнудиле 18 aмa oдбиле

Вчерa прaшaв вo сериa a темaтa кoи се пoрелевaнтни медиуми вo Итaлијa, oвa е oд calcio mercato кoи биле кao oк, a истoтo и oд спoртсмедиa сет гo имa aли тие изглеa не се

Овај е тај шо може да му има малце тежина пишаната шпекулација!

Кликни на сликата..

,

Инаку нема релевантен извор никогаш освен официјалните клубски страни![DOUBLEPOST=1432979363][/DOUBLEPOST]
Само да не купат играч како Ковачич. Искрено, го немам никогаш гледано, можда се работи за квалитетен играч, ама нас на таа позиција ни треба веќе докажан играч, а не играч на кој ќе му требаат 5-6 месеци да се прилагоди на животот во Англија, и после (евентуално) да почне да пружа добри партии.

Се согласувам...помалку страв ме фаќа да не излезе нов Маркович!
Мада Ковачич е каде каде поквалитетен и башка е од друга Школа.

Во моментов нам ни треба и те како докажан везиста шо ќе тегле конци на сред.....не Кутињо!

ЕДИТ: Да додадам дека во моменто не гледам играч од таков профил кој што може да го замени Капетанот а ние може да го доведеме во нашите редови!

Последно уредено:
^Реално нема голем избор на пазарот (со оглед на тоа што нема да играме ЛШ), ама нека пробаат со Кедира, или таков некој тип на играч. Знам дека жестока ќе е конкуренцијата за Кедира, ама ништо нема да изгубиме ако пробаме. Дури би одел и со Иљараменди, пред Ковачич. Нам повеќе ни треба ДМ, него ли бокс ту бокс играч (замена за Џерард), бидејќи верувам дека Џан (со тек на време) може достојно да го замени Стиви.

^Реално нема голем избор на пазарот (со оглед на тоа што нема да играме ЛШ), ама нека пробаат со Кедира, или таков некој тип на играч. Знам дека жестока ќе е конкуренцијата за Кедира, ама ништо нема да изгубиме ако пробаме. Дури би одел и со Иљараменди, пред Ковачич. Нам повеќе ни треба ДМ, него ли бокс ту бокс играч (замена за Џерард), бидејќи верувам дека Џан (со тек на време) може достојно да го замени Стиви.
Воопшто не ни треба ДМ .....Лукас е злато вреден играч кога фати континуитет.

Џан е истиот профил на играч, како Лукас башка со дел од квалитетите на Хендерсон.

Ќе повторам...нам ни треба играч кој без да дига глава ќе даде топка од преку 35 метра у 16.
Кој што ќе ја нагази топката баш кога ќе треба...
Кој што ќе распали од 30 метра...
Некој што ќе ја баци камерата.....
:oops:

Ковачиќ ви е баш таков играч како што ви треба.
Класичен deep lying playmaker/box-to-box playmaker или по ново roaming playmaker. (y)
Страва е дечкото има потенцијал за една класа подобар од оној на Џан, за Иљараменди не праам муабет. Штета што игра у онаков мртов Интер па нема можност до крај да го искаже потенцијалот.
Никако нејќам да се шитне, ќе им ебам све на нашиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom