Џ
Џонтра Волта
Гостин
Другите фан клубови се тапа, плус многу пишуваат па ме мрзи да ги читам, вие сте лабави, по 3 мислења дневно!Преспа во фан клубов наш.Не дека те неќиме, ама многу забележливо стана.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другите фан клубови се тапа, плус многу пишуваат па ме мрзи да ги читам, вие сте лабави, по 3 мислења дневно!Преспа во фан клубов наш.Не дека те неќиме, ама многу забележливо стана.
![]()
Денес иаме поише, плус Пеџа го нема, иначе ќе имаше за читањеДругите фан клубови се тапа, плус многу пишуваат па ме мрзи да ги читам, вие сте лабави, по 3 мислења дневно!![]()
Па коа ќутите мора ја и Џонтра нешо да јадеме гомнаПреспа во фан клубов наш.Не дека те неќиме, ама многу забележливо стана.
![]()
Да да, коа ќе се зајадат со скаузерот.Денес иаме поише, плус Пеџа го нема, иначе ќе имаше за читање![]()
Па коа ќутите мора ја и Џонтра нешо да јадеме гомна![]()
Уoзбилете се, Ливерпул требa дa гo oпрaиме
Зa Клaјн 15мил ќе требa изглеa
Зa Кoвaчич и дaље мнoгу се шпекулирa нaвoднo имaлo средби меѓу oфицијaлни лицa и Интер бaрaaт 22-3 мил плус Лукaс или сaмo 25мил.
Сме пoнудиле 18 aмa oдбиле
Вчерa прaшaв вo сериa a темaтa кoи се пoрелевaнтни медиуми вo Итaлијa, oвa е oд calcio mercato кoи биле кao oк, a истoтo и oд спoртсмедиa сет гo имa aли тие изглеa не се
Само да не купат играч како Ковачич. Искрено, го немам никогаш гледано, можда се работи за квалитетен играч, ама нас на таа позиција ни треба веќе докажан играч, а не играч на кој ќе му требаат 5-6 месеци да се прилагоди на животот во Англија, и после (евентуално) да почне да пружа добри партии.
Воопшто не ни треба ДМ .....Лукас е злато вреден играч кога фати континуитет.^Реално нема голем избор на пазарот (со оглед на тоа што нема да играме ЛШ), ама нека пробаат со Кедира, или таков некој тип на играч. Знам дека жестока ќе е конкуренцијата за Кедира, ама ништо нема да изгубиме ако пробаме. Дури би одел и со Иљараменди, пред Ковачич. Нам повеќе ни треба ДМ, него ли бокс ту бокс играч (замена за Џерард), бидејќи верувам дека Џан (со тек на време) може достојно да го замени Стиви.