Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Наместо асален стопер да земевме и да се појачавме со парите од јамајканчето, со Локи заглавивме...
Подобро Манкиљо да го враќаат и да го земат ете пример Монтоја. Виздом пополнува квота на домашни играчи, а Шпанецов не се снајде баш за да се ризикува со него.

Со три десни бекови, мислиш ќе се оди по четврти? Тогаш Манкиљо ќе го враќаат назад...
Мислам дека Виздом прв ќе си оди, ако успееме да испазариме десен бек.

Чекај бе брат, денес потпиша нов договор. Каде ќе оди?

Нема врска. Јас велам дека Виздом ќе добие шанса летово, но ако успееме да купиме нов десен бек, дека сепак Виздом ќе биде продаден. Многу добро знаеш дека новите договори и не се баш некој репер дека играчот ќе остани.

На Ливерпул сега му е шансата да се обидат да ангажираат нов тренер, Анчелоти или Клоп, обајцата се слободни, а веројатно би биле заинтересирани да го водат Ливерпул.
На Роџерс му е доста, не дека е лош тренер, солиден е, ама некако како да му е потребен одмор и на него, како прегреан е малку.

Бентеке,Ингс,Милнер. Каде бе вака.

Спремајте се за дебакл следна сезона. 6-1 ќе ни биде секоја втора[DOUBLEPOST=1432682825][/DOUBLEPOST]Најсериозно со овие засилувања имам голем страв дека ќе се бориме за опстанок,ама најсериозно ова.До тамо ми иде работава.

http://t.co/YpY1EnWwIe

Сте сакале да потпишете со Салвио ама имал сериозна повреда на коленото и сте се повлекле. Добар сајт се овие СпортВитнес, имаат катаљон дописници од сегде и одма знаат дали нешто е глупост од агент или веста има нозе :)

whisper words od Wisdom, let it be.

Него што е со Дени Вилсон, шкотланѓанец од Глазгов го имате земено пред 3-4 години?, на ФМ 12 гази.

whisper words od Wisdom, let it be.

Него што е со Дени Вилсон, шкотланѓанец од Глазгов го имате земено пред 3-4 години?, на ФМ 12 гази.

Лани го отпуштивме.
Испадна дека бил лева патика....па се врати у Шкотска, там у “Срцето на Мидлотиан“ #ebemtiprevod[DOUBLEPOST=1432703502][/DOUBLEPOST]Него шо е со сликата на Балотели...неможам да ја укапирам поентата!
Излегува или влегува у Енфилд?

11334667_673564542775750_1331893931_n.jpg

Последно уредено:
Нема врска. Јас велам дека Виздом ќе добие шанса летово, но ако успееме да купиме нов десен бек, дека сепак Виздом ќе биде продаден. Многу добро знаеш дека новите договори и не се баш некој репер дека играчот ќе остани.

да, значи, кај играчи што ги бара цел сфет, па да им извадиш поголема пара а не кај играчи што до фчера ти биле на позајмица.

Мислам дека ќе се чека некој да загриза.
Изгледа пак ќе оди на позајмица или ќе биде бекап ![DOUBLEPOST=1432715566][/DOUBLEPOST]
PHV2uNA.png
http://www.thisisanfield.com/2015/05/rumour-mill-liverpool-approach-carlo-ancelotti/

Ххахахаа....:pos:

Коа викам ја ....
Со Ливерпул никогаш досадно лето.....а не ни почнало летото!:D[DOUBLEPOST=1432720180][/DOUBLEPOST]www.facebook.com/IFLLiverpool/videos/835355549874192

Луди се бре....види го капетанот!

Последно уредено:

ако се овие нормални....

Последно уредено:
Баш тргнав да го објавувам видеото кога гледам и Пеџа и Пицата го објавиле. :D
Леле како сум се смеел :pos:[DOUBLEPOST=1432723586][/DOUBLEPOST]
Лани го отпуштивме.
Испадна дека бил лева патика....па се врати у Шкотска, там у “Срцето на Мидлотиан“ #ebemtiprevod[DOUBLEPOST=1432703502][/DOUBLEPOST]Него шо е со сликата на Балотели...неможам да ја укапирам поентата!
Излегува или влегува у Енфилд?

11334667_673564542775750_1331893931_n.jpg

Влегува. Со сликава сака да кажи дека цела сезона бил врзан во ланци заради повреди, и не успеал да го покаже сиот потенцијал.
П.С. Мене стадионот повеќе ми личи на Емирати, него на Енфилд. :D

Баш тргнав да го објавувам видеото кога гледам и Пеџа и Пицата го објавиле. :D
Леле како сум се смеел :pos:[DOUBLEPOST=1432723586][/DOUBLEPOST]

Влегува. Со сликава сака да кажи дека цела сезона бил врзан во ланци заради повреди, и не успеал да го покаже сиот потенцијал.
П.С. Мене стадионот повеќе ми личи на Емирати, него на Енфилд. :D

EventGallery-1444.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom