Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Амн бре со тие 30 на Рафа.
Па тие 30 ма Рафа денес вредат колку денешниве 100 на Роџерс.
Тогаш немаше Бејловци од по 100м.
Не мешајте баби и жаби.

што тропаш, последниве години нон стоп сме у топ клубови што највеќе трошат и од тоа нема ништо.

Ауф ја глеаф цела утакмица и глупо се осеќаш бе иако не си фан на Пул.

10417778_10153453768867573_6070969869868660037_n.jpg

Он беше еден од тие играчи шо не можеш да ги замислиш во друг дрес. Во никој случај.

Единствено што ме изнервира е шо никакво залагање немаше од соиграчите да му овозможат достојно да се прости од Енфилд. Е тоа не можев да го поднесам.

Балотели писмо му напишал.
http://www.thescore.com/epl/news/765392

На почетокот, кога излегуваше со ќерќичките на стадион, и кога видов како сите го пречекаа на стадионот, ми се насолзија очите, иако не заплакав. Пак и уште кога почна цел Енфилд да пее: " Steve, Gerrard, Gerrard..." и кога најмалата ќерка си ги затвори ушите од звучно шо беше.........незнам, тешко беше денеска, овој ден ќе го паметам дури сум жив. Тешко беше денеска, тешко е побогу да замислиш дека некој друг од в година ќе ја носи осумката, а нема да биде Џерард. Тешко е да замислиш дека ролмоделот на поголемиот дел од луѓето кои навиваат за Ливерпул ќе игра во Америка, тешко е да замислиш дека ќе го нема оној прав мотиватор на средината на теренот, кој кога и да го види некој од играчите ти влева надеж, самодоверба во тебе дека треба да продолжат да се борат. Ах бе Стиви, Стиви, ништо нема да биде исто без тебе. Никогаш.

Реално да правиме муабет ептен падна во последниве две години.Мислам дека Хендерсон е добра замена во моментов.Сепак таква легенда еднаш се раѓа. YNWA Steve.

што тропаш, последниве години нон стоп сме у топ клубови што највеќе трошат и од тоа нема ништо.
Сериозен си за ова?

Мислам дека го прочита насловот горе..... Ливерпул?
Не Челзи!

Го немам гледано Конопјанка, ама еве да речиме дека ќе биди добар кај нас, и да го купиме. Прашањето ми е, на кое место ќе игра, кога на крилни позиции ги имаме Марковиќ, Стерлинг, Ајб, Лалана, плус Ориги кој знае да одигра и како лево крило. Башка над се, Лига Европа сеуште немаме обезбедено, па ако не успееме во последно коло, ќе немаме потреба на широк ростер за наредна сезона.

Лига Европа играме 100% ако не преку место освоено во лига, тогаш преку фер плеј. Како и да е, нема да го купиме зошто мислам дека е на фри трансфер летово.

Го немам гледано Конопјанка, ама еве да речиме дека ќе биди добар кај нас, и да го купиме. Прашањето ми е, на кое место ќе игра, кога на крилни позиции ги имаме Марковиќ, Стерлинг, Ајб, Лалана, плус Ориги кој знае да одигра и како лево крило. Башка над се, Лига Европа сеуште немаме обезбедено, па ако не успееме во последно коло, ќе немаме потреба на широк ростер за наредна сезона.

го гледав конопјанка против наполи, дечкото е бољи од сите тие заедно без стерлинг.

Иначе, вчера Алекс, жена му на Стиви го држеше банерот на Бранко, кој му го подари лично на Стиви пред месец дена кога беше во Ливерпул. Бранко е претседателот на огранокот во Црна Гора, нашиот домаќин на сезонскиов регионален собир.

Вчера ми пишал порака, мислам дека со солзи ми ја пратил.
Ѕвер :)

11263711_10155538978875057_720245326_n.jpg

11265343_10155538978790057_1946383003_o.jpg
[DOUBLEPOST=1431871198][/DOUBLEPOST]На 2:36 е банерот :)

Лига Европа играме 100% ако не преку место освоено во лига, тогаш преку фер плеј. Како и да е, нема да го купиме зошто мислам дека е на фри трансфер летово.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/liverpool-fc-certainly-europe-next-9273951

Да, да, во право си. На линков е добро објаснато. Најлоша варијанта е, ако завршиме 7ми а Вила го освои ФА купот, сезоната ќе ни почни дури на 2ри јули, и ќе треба да поминиме 4 рунди од Лига Европа за да стигнеме до групна фаза. Или во превод, ова е поранешниот Интертото куп. :)

Ежење нa пoчетoк.

Негo @Scouser88 штo е сo aвиoнoт штo прoјде? :D

Топџиите тоа се.Нема интервју од тие што го пуштиле. Што се кријат ? :):D:D[DOUBLEPOST=1431892186][/DOUBLEPOST]
Тек у aвгуст ќе се oсети oтсуствoтo нa Стиви

Поред Ален може и ќе се осети.[DOUBLEPOST=1431892460][/DOUBLEPOST]

Исти се :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom