Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Амн бре со тие 30 на Рафа.
Па тие 30 ма Рафа денес вредат колку денешниве 100 на Роџерс.
Тогаш немаше Бејловци од по 100м.
Не мешајте баби и жаби.

Со Коноп, Милнер и Ингс добиваме ујачан среден ред и бекап опција за напад која ќе се бори со Ориги за минута плус а сме потрошиле 4м. Продавање на Балотели (пошто клупа со 100к недечно знаеме колку НЕ трпат газдите), Рики, Аспас и Борини и парите од сите овие, не повеќе од 30м да се додадат уште пола трансфер буџет и да се купи тој посакуван напаѓач.

Во тој случај напаѓачот (стварно не знам кој ни е реално достапен) кој треба да биде прва опција со Стариџ а позади Ингс и Ориги мислам дека е доволно. Затоа и би сакал Ингс да дојде. Од тоа што го имам гледано сезонава од него во ПЛ мислам дека 4м фунти е невиден барган.

Токму така,ама прво продавање на ови левонозите па после нека се донесе Ингс.
За 4м нема штета да се користи играч кој и те како ја знае премиер лигата.

Него, неполни 7 часа до последниот натпревар на Енфилд. Бем ли га...[DOUBLEPOST=1431770402][/DOUBLEPOST]
11061676_995854377094085_3703363775261282486_n.jpg

Последно уредено:
Колку пати го имаш гледано Конопјанка па шо ти е трансфер цел? Да не испадни како со Ловрен, кога 5 месеци трубеше за него, а го имаше гледано 2 пати цела сезона.

Ти Аспас го имаше гледано што ти беше играчиште ?
или Ориги го пратиш ?
Не хајлајтс,утакмица , Лил-Ница?

Ти Аспас го имаше гледано што ти беше играчиште ?
или Ориги го пратиш ?
Не хајлајтс,утакмица , Лил-Ница?

Кога јас за Аспас или за Ориги сум пишувал дека ми биле играчишта? Ако се сеќаваш во летото додека траеше светското дека сакам да го видам Ориги во Ливерпул, судејќи по настапите на Белгија на светското. Ако се сеќаваш, му го зеде и местото на Лукаку како стартер за Белгија.
За Аспас летото кога го купувавме, велев дека за парите, вреди да се проба со него. Никаде не реков дека ќе бидат играчишта, како шо ти го величиш Конопјанка, а се кладам дека го немаше гледано повеќе од 30 минути.

Мене сега ми се солзат очите.

Него Капитенот се пензионира или Роџерс...... Која безидејност човече!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom