Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
:facepalm:

Kr0nlpp.png

Ќути, вчера мислеше дека Роџерс навистина го изјавил тоа :D

Го имаше ФБ страница објавено затоа.Иначе не ја знаев до вчера оваа на Твитер.Само БренданАут ја пратев хаха

Од ден на ден појаки:D:D[DOUBLEPOST=1430864854][/DOUBLEPOST]
Го видов ноќеска и копирав за да ти пратам, ама од што ми беше јако, заборавив :D
Ама ако, може да ви го земеме :vozbud:

Да ви учиниме и ние малце. Се вие не спашавате :)

За Мињоле.....клик...

Иако текстот е од кај карамелите сепак е реален.

Цитирам:
“He doesn’t look arrogant. He doesn’t look as if he’s in command of everyone. He doesn’t look as if he can go a full game without making a mistake. I think at times he makes great saves , but at times he can’t and he’s nowhere near it. I look at Mignolet and I think he can have all the coaching he wants, he hasn’t improved.”[DOUBLEPOST=1430995083][/DOUBLEPOST]Иначе.....Депај у манјун.

И сега....шо праиме?

Последно уредено:
Конопљанка
Би било добро...

Мада јас воопшто мислам дека нашето внимание треба да биде свртено на Шпиц и замена на Капетанот!

Би било добро...

Мада јас воопшто мислам дека нашето внимание треба да биде свртено на Шпиц и замена на Капетанот!
spic vo preden plan treba da e Benteke... origi doaga plus mladincive se tuka ....sredinata ke treba osetno da se pojacuva... lukas is odi sigurno....granit dzaka e moj izbor...prekrasen fudbaler za DMC...plus Can mora da igra sredina... edno desno bekce za 7-8mil i ekipata e skockana...nz shto filozofija imaat vo glava ama izgleda poteskiot pat se turka...

За Мињоле.....клик...

Иако текстот е од кај карамелите сепак е реален.

Цитирам:
“He doesn’t look arrogant. He doesn’t look as if he’s in command of everyone. He doesn’t look as if he can go a full game without making a mistake. I think at times he makes great saves , but at times he can’t and he’s nowhere near it. I look at Mignolet and I think he can have all the coaching he wants, he hasn’t improved.”[DOUBLEPOST=1430995083][/DOUBLEPOST]Иначе.....Депај у манјун.

И сега....шо праиме?
Нормално, погледни му ја таа мутава фаца. Делува ко да е дојден да посади цвеќе и да си отиде. Тоа не го менува фактот дека како крена форма од Јануари е најконстантен голман во ПЛ и нема гол по негова грешка, дури и не вади од говна овој период.

0.jpg

pa koga veke depaj oficialno odi vo pederite... i moja zelba e konopot.. samo nasiot transfer komitet na celo so supakot povtorno ke kupuva od swansi barnli soton....

Во тим каде имаме барем 5 играчи кои може да играат како крила или се крила (мада ниеден класично лево крило), купувањето на играч од типот на Депај или Конопљанка се залудно потрошени пари.

Гол играч...Шпиц играч ни е потребен и то подитно.[DOUBLEPOST=1430999762][/DOUBLEPOST]
Нормално, погледни му ја таа мутава фаца. Делува ко да е дојден да посади цвеќе и да си отиде. Тоа не го менува фактот дека како крена форма од Јануари е најконстантен голман во ПЛ и нема гол по негова грешка, дури и не вади од говна овој период.

Затоа го извадив цитатот кој погодува у сржта на проблемот...
I think at times he makes great saves , but at times he can’t and he’s nowhere near it.

Таму е проблемот.
Стабилноста е во прашање!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom