- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Смешки од навивачи, само тоа можам да кажам.
Едно е да сакаш и да не сакаш некој да ти биде менаџер ама вакви пропали пароли, мизерија.
П.С. Се знае ли кој е тој што го финансирал ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сaмo штo прoчитaв нa ynwagram прoфилoт нa инстa(не знaм дaли и кoлку е верoдoстoјнo aли стaлнo пишувaaт дoбри инфa) декa нaвoднo бaнерoт сo aвиoнoт не бил нaпрaвен oд фaнoви нa Ливерпул туку oд прoтивнички. Вo кoментaр пишувaше декa типoт имa привaтнa кoмпaнијa кoјa се бaви сo вaкви летечки ствaри![]()
не мора да сакаат да биде сменет, може да сакаат да си играат пошто им се може...од кај да знам,грав у петок само јадеме. има барем 5 можни сценарија, наѓаѓаме.Чувала ме мама за велике ствари
Чувала ме мама за велики свет
Прегледај го приврзокот 120405[DOUBLEPOST=1430688994][/DOUBLEPOST]
Зашто противниците би сакале Роџерс да биде сменет ? Да не е прв случајно ?
AC Milan has conceded 3 goals in 6 minutes against a Rafa Benitez side tonight. That's not too unfamiliar for them.
@Клипче
Ццц овај Бенитез растура во Наполи, гледај, 3 гола им даде на така квалитетна екипа како Милан. На лето, мора да го вратиме!!!!!!
Вратете го па да ве врати 3-4 сезони уназад![]()
[DOUBLEPOST=1430729474][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1430729484][/DOUBLEPOST]
По шо е битен дечково?
Дека е „нашинец“, па затоа го шернав. Ми се виде интересен, попален е се глеа, не може да скрие емоции![]()
Се убаво, само што не сме ни под точка разно на неговиот списокот.Не дека има некакви шанси, али ептен ми е желба Игуаин. Во најзрели години е, а и колку паметно игра симнувам капа. И со глава знае да изигра и очигледно добро се снаоѓа против затворениве италијански екипи, што е бонус.
....tie deckki sto se javuvaat na tolku xaleevi godini seuste nemozat da svatat kako doktorot po nauki za fudbal(tako zvani klovn) trgna so glavata vo zid i sonot da ni go napravi jave....za zal ne bese taka...otide suarez...pa pocna vo panika da kupuva kopuci piluctarci tviterdzii....seuste se cudam treba da si epten idiot da trgnes na pobeda protiv gnasite plasticni, a bodot ti vrsi rabota....nemoras da razbiras samo pogledi go vo site derbi utakmici kako izigra....vidi i vo site bitni natprevari koi rezultati gi imavme(edna pobeda protiv city se drugo bula) da izlezes vo grupa od bazel da izgubis od besiktas aston vila, da ne se pobedi vo klucni wba i hul...samo pas igrata moze da pomine... niti e motivator niti odbrana znae da postavi niti takticki da iznenadi...nz sto uste da iznapisam....moze ke se posreki da izlezeme pred pederite(mnogu tesko) i ke ima podrska koj i da sedne na klupata na lfc ama ovoj potrosi premnogu krediti....Колку сакам вакви дечки, кои се јавуваат како Халиевата комета (на секои 76 години), кога Брендан ќе има лоши резултати. Како можи Роџерс да ни ја одземи титулата, кога тој не донесе најблиску до неа во овие 25 години. Не ни ја одзеде ни Брендан, ни Џерард, туку Ален и Фланаган.