Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:
10615352_832574870147629_6412363684940251268_n.jpg

Од друга страна Кара, Анри, Дрогба, Тери, Тоти....
Само да не го викнат Томи Лоренс да брани :D

Не го спомнавте клучниот аргумент зашто баш Хендо ќе биде - Англичанец е.

Спомнат е, али не дочитуваш :)

Него @Scouser88 може ова ќе ти каже дека грешиш :D

http://www.empireofthekop.com/anfie...rectly-pronounce-name-of-liverpools-emre-can/[DOUBLEPOST=1426089090][/DOUBLEPOST]И да, грешна информација си пуштил на фб. Фабрис Муамба и Салиф Диао не се тренери туку зимаат часови во нашата академија.

Видов на нет, пред некоја год. објавена статија каде Кара го именува својот дрим-тим, поточно листа на најдобрите играчи со кои и против кои играл. Освен горенаведените од Пеџа (Анри и Дрогба), на листата беа и Овен, Неста, Рој Кин, Иниеста, Чави, Меси, К.Роналдо, Буфон, Кафу, Канаваро, Малдини...:bravobe: Некои од овие може има шанси да настапат...
Останатите Џерард му ги собрал во тим :D
Иначе ме занима и кои ќе бидат замени кај Стиви

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ool-legend-picks-best-hes-played-against.html

Само јас не ја сфаќам дискусијава за капитен? Штом сезонава Хендерсон си е капитен после Џерард, нема шанси следна да е он пак заменик, а друг да стави пред него...

Само јас не ја сфаќам дискусијава за капитен? Штом сезонава Хендерсон си е капитен после Џерард, нема шанси следна да е он пак заменик, а друг да стави пред него...

Друго е капитен, друго е заменик капитен. Капитенот си е капитен. Лидер, во соблекувална само тој се слуша, а улогата на заменик капитенот е многу помала, како и притисокот да си капитен или пак заменик. Како и да е, како шо пишав погоре 99% сум сигурен дека ќе Хендо ќе биде капитен од наредна сезона.

Прашањето за капитен се "актуелизираше" после она недоразбирање околу изведувач на пеналот...Да речеме има различни мислења на фановите околу тоа. Заради тоа и дискусијава и анкетата...И самиот Хендерсон изјави дека не се знае кој ќе биде следен капитен, дека е можно да не биде тој следната сезона. На пример Паско и Коло сметаат и дека Џан би можел да биде, исто и добар дел од фановите од Англија (според твитер, фб... па сега колку е релевантно.) некои дека Шкртел треба да биде, итн...секако има и други кои би можеле да се наметнат, ама и јас мислам и сакам да биде Џордан, инаку сфаќам што сакаш да кажеш..:)

Последно уредено:
Ние судиме по случувањата на теренот а не знаеме што се случува во соблекувална и надвор од терен :)

Сако на 19 години им беше капитен на ПиЕсЏи.
Тешко дека тука ќе добие лента знаејќи каква секта се британските новинари.

Сако на 19 години им беше капитен на ПиЕсЏи.
Тешко дека тука ќе добие лента знаејќи каква секта се британските новинари.

Заменик треба да му ја лупне него, според мене. Само со англискиот да се опраи...

кара се запали на изјавата на мурињо за задржувањето на време во последните 5 мин. од 120-те!
се насмеа и вика, нема подобар од него во тоа, лани со ливерул уште во 2 минута почна да задржава време. убивање на играта, провокации, задржување време, извлекување на максимум од секој противнички старт... и сега најде да цвика за тоа.

мурињо се пожали за задржување време, а мислев дека се имав слушнато и видено од тој човек.

кара се запали на изјавата на мурињо за задржувањето на време во последните 5 мин. од 120-те!
се насмеа и вика, нема подобар од него во тоа, лани со ливерул уште во 2 минута почна да задржава време. убивање на играта, провокации, задржување време, извлекување на максимум од секој противнички старт... и сега најде да цвика за тоа.

мурињо се пожали за задржување време, а мислев дека се имав слушнато и видено од тој човек.

Мене ми беше врв она коа се жалеше за дефназивната игра на ВестХем за да на крај на сезона ни го паркираше автобусот на нас!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom