Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Стариџ,Стерлинг,Кутињо змаеви.

Одма се гледа дека Стариџ го крева тимов на друго ниво. Шутевите му идат у оквир,нема сопињање од топка нема безвезни додавања нема ништо што потсеќа на Борини,Ламберт,Балотели..

Од друга страна е жално како зависиме од еден играч. Едноставно без него не сме исти. МОРА да се купи уште еден играч кој ќе донесе таков импакт,МОРА.

Лалана шутот од метро :facepalm:.. 25м пловат у вода.

Абе ајде, Стариџ бил разликата? Од 31ви август сереме дека со Стариџ ќе биде друго, тој пропаганда води (не знам уште со кој) за Роџерс аут.

Лалана шутот од метро а љубимицеот твој Марковиќ, дваесмилионскиот? :)

Лалана шутот од метро а љубимицеот твој Марковиќ, дваесмилионскиот? :)

Нели Ловрен ми е љубимец ? :)
Го забораив Лазо дека промаши и тој слепец.

Него твојот љубимец кажи кое место е ? Еден играч го држи како тренер на Ливерпул.

Нели Ловрен ми е љубимец ? :)
Го забораив Лазо дека промаши и тој слепец.

Него твојот љубимец кажи кое место е ? Еден играч го држи како тренер на Ливерпул.

Кој е Ловрен? Каде е тој изминативе 2 месеца?
Не е слепец, промашил, се случува да промашиш него алудирам на тоа што си плукаш по тоа што ти одговара...

Кој мој љубимец? Лукас? Да не е Лукас, ни пола од ова немаше да имаме...

Кој е Ловрен? Каде е тој изминативе 2 месеца?
Не е слепец, промашил, се случува да промашиш него алудирам на тоа што си плукаш по тоа што ти одговара...

Кој мој љубимец? Лукас? Да не е Лукас, ни пола од ова немаше да имаме...

Промашил нешто што не треба да се промаши т.е треба бар да иде во рамки на гол.Ова не идеше.

Промашил нешто што не треба да се промаши т.е треба бар да иде во рамки на гол.Ова не идеше.

Да, во право си ама не е толку страшно зошто Ливерпул победи а Маркец ќе работи на реализација. Да го пратиш Марковиќ како што викаш дека ги пратиш сите ексју играчи кои просперирале, ќе знаеш дека истиот проблем (реализација) го имаше и во Партизан :)

Да, во право си ама не е толку страшно зошто Ливерпул победи а Маркец ќе работи на реализација. Да го пратиш Марковиќ како што викаш дека ги пратиш сите ексју играчи кои просперирале, ќе знаеш дека истиот проблем (реализација) го имаше и во Партизан :)

Во Партизан е неискусен,ама сега игра во голем клуб и е платен дебело. Затоа таквите шанси мора да ги даде.

Во Партизан е неискусен,ама сега игра во голем клуб и е платен дебело. Затоа таквите шанси мора да ги даде.

Аман бе брат, 6 месеца е тука и има 20 години. Ловрен што има 25 не може да се опраи а играше лани у ПЛ, ти за Маркец си се фатил...

Аман бе брат, 6 месеца е тука и има 20 години. Ловрен што има 25 не може да се опраи а играше лани у ПЛ, ти за Маркец си се фатил...

Не сум се фатил за него,ти го спомна ја го забораив неговото.
Лалана еве има 26 па утиња бетер него.

Освен за Стариџ и за Стерлинг сум сигурен дека ќе погодат. На другиве ни на празен гол не би им верувал.

Не сум се фатил за него,ти го спомна ја го забораив неговото.
Лалана еве има 26 па утиња бетер него.

Освен за Стариџ и за Стерлинг сум сигурен дека ќе погодат. На другиве ни на празен гол не би им верувал.

Колку си сигурен? Па баш Стерлинг се дупна од промашување сезонава зицери само за пример ќе ја посочам утакмицата со Јунајтед, а такви шанси ги имаше во изобилие и во останатите мечеви.

Колку си сигурен? Па баш Стерлинг се дупна од промашување сезонава зицери само за пример ќе ја посочам утакмицата со Јунајтед, а такви шанси ги имаше во изобилие и во останатите мечеви.

Пак имам повеќе доверба дека ќе извади нешто од шансата него ли било кој друг.

Пак имам повеќе доверба дека ќе извади нешто од шансата него ли било кој друг.
Според кои факти? Стерлинг имаше постигнато 1 гола на последните 16 Премиер Лигашки натпревари. И Борини го има истиот скор, и Ламберт. Само Балотели не.Тоа што повеќе влегува во шанси од нив е друга работа, ама дека е подобар реализатор не би се сложил во никој случај.

Него сега Бало-Стариџ напад или Стерлинг- Стариџ ?

Него сега Бало-Стариџ напад или Стерлинг- Стариџ ?

Дефитивно второто. Т.е. Кутињо-Стерлинг-Стариџ, пошто играме со три офанзивни играчи, не верувам Роџерс дека ќе ја менува формацијата.

Ќе ги ротира Лалана и Маркец на позиции. Може Лалана да стартува како десен крилен, она што го играше вчера Маркец, со тоа што во 70та би излагал Коу, па овој да го завземе неговото место а десно да влага Маркец, шо знам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom