Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Кој со добар разум мисли/ше дека Ламберт треба да игра прва постава?

Тоа е најлошото. Тие сакаат со константно влегување од клупа да постигне 20 гола па да се задоволни. Јебига, пошто не е име, ако беше име ала Балотели и со 3 гола се задоволни.

Глеам Игор пишал на Редс.

Штом го бараат Ингс, дефинитивно двајца од Борини, Бало и Рики ќе си одат летоска.
Така нападот би ни бил, Дани, Дени, Дивок и Рахим. Многу побрз од сегашниов.....

Не знам кој би сакал најмногу да остане. Веројатно тоа ќе биде Рики а со тоа многу ќе ми биде криво за Бало.

Штом го бараат Ингс, дефинитивно двајца од Борини, Бало и Рики ќе си одат летоска.
Така нападот би ни бил, Дани, Дени, Дивок и Рахим. Многу побрз од сегашниов.....

Не знам кој би сакал најмногу да остане. Веројатно тоа ќе биде Рики а со тоа многу ќе ми биде криво за Бало.

Ц ц ц неможам да поверувам со какви имиња се поврзуваме....
Абе не заебавајте какво Ингс какви бакрачи...
Ние неможе да се исчистиме од овие шо ги имаме сега уште Ингс ни фали!

Ц ц ц неможам да поверувам со какви имиња се поврзуваме....
Абе не заебавајте какво Ингс какви бакрачи...
Ние неможе да се исчистиме од овие шо ги имаме сега уште Ингс ни фали!

Се согласувам :)

Морално е Игор да го има објавено? Јас објавив. :D

Морално е Игор да го има објавено? Јас објавив. :D

Абе кога пишуваш ти обично имаш збор-два на дијалект, па затоа мислеф дека е он :)

Еве последниов пат наместо може имаш можи пишано :)))

Ингс попара играч.
Кога сме веќе кај ваква класа на играчи може пример и Монтоливо да го земеме како замена за Џерард.
Башка и Аспас ќе се врати од позајмица па да видам тогаш дај Рахим ќе се курчи за нов договор,клупа има да јаде мисирот.
По тика така играч од Ингс нема,прав избор.

WE GO AGAIN !!

Не може Монтоливо, капитен им е на Миланезите. Нема да се откажат така лесно од него...

Сериозно, зошто би ти било криво за Бало? Со која постапка те натера да ти е криво ако замини?

In a statement, Burnley chief executive Lee Hoos said: 'This type of move would violate Premier League rule V7 regarding transfers so simply cannot happen.'

Premier League rule V7.1 states that: 'A Temporary Transfer to a Club may not take place in the Transfer Window in which the Transferor Club acquired the Player's registration.'

Види, еднаш сум сериозен. Мислам дека како награда за то треба да ми одговориш сериозно. :D

Шотебам бе, еднаш си решил озбилен да бидеш и треба да трчаме сите по тебе?
Бркај работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom