Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледам друга страна.Марио е risk worth to take, според мене. Сеуште го нема кажано последниот збор и го чекам во тандем со ДиСтаџ. Никогаш до сега нема играно како осамен напаѓач а сега му се суди поради тоа, плус нема ни континуитет.
Не дека го правдам ама мислам дека преостро се фрла со камења на него...
Ја гледам друга страна.
Погледни ја неговата мрзеливост на теренот.
Тоа не се променува со Стариџ.
Затоа мислам дека таков тип на играч не ни одговара а посебно пак играч на кого кариерата му е осудена на пропаст.
Марио е risk worth to take, според мене.
Колку гола очекувате дека ке даде до крај на сезона, за да би рекле дека е добар трансфер???
Ама ја не зборам дека он сеа стана таков.Ама он од секогаш бил таков играч, тоа не е ништо ново. Плус, сега е далеку, далеку поподвижен од тоа каков што беше во Сити, да не правиме муабет за Милан. Во Милан ја покриваше само последната третина, ништо друго. Еве, прочитај го и интервјуто на Раиола...
Од Стариџ навака, за Ливерпул не постои зимски преоден рокАбе уште 2-3 дена од преоден рок ..
Ама он од секогаш бил таков играч, тоа не е ништо ново. Плус, сега е далеку, далеку поподвижен од тоа каков што беше во Сити, да не правиме муабет за Милан. Во Милан ја покриваше само последната третина, ништо друго. Еве, прочитај го и интервјуто на Раиола...
Од Стариџ навака, за Ливерпул не постои зимски преоден рок![]()
Тогаш штом ние знаеме дека Бало не одговара, зошто го купи?
Да покаже дека може да купи биг нејм? Да каже дека Бало играл у Ливерпул, може да привлекува големи имиња (најголемо што сме го купиле додека е на клупа)? Да си тргне притисок дека купува анонимуси?
Пошто е незналица ете зашто . Ај не Балотели ,објасни ми зашто го зема Ламберт пример ?
Брат, дај стави ме админ на страната на фејсбук, жити се’, да ти помогнам малку со информации.
Еве гледам, ме прашуваш зошто сме дале 4м за напаѓач кој требаше да има настапи еднаш во месец дена.