Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Колку гола очекувате дека ке даде до крај на сезона, за да би рекле дека е добар трансфер???

Марио е risk worth to take, според мене. Сеуште го нема кажано последниот збор и го чекам во тандем со ДиСтаџ. Никогаш до сега нема играно како осамен напаѓач а сега му се суди поради тоа, плус нема ни континуитет.

Не дека го правдам ама мислам дека преостро се фрла со камења на него...
Ја гледам друга страна.
Погледни ја неговата мрзеливост на теренот.
Тоа не се променува со Стариџ.
Затоа мислам дека таков тип на играч не ни одговара а посебно пак играч на кого кариерата му е осудена на пропаст.

Ја гледам друга страна.
Погледни ја неговата мрзеливост на теренот.
Тоа не се променува со Стариџ.
Затоа мислам дека таков тип на играч не ни одговара а посебно пак играч на кого кариерата му е осудена на пропаст.

Ама он од секогаш бил таков играч, тоа не е ништо ново. Плус, сега е далеку, далеку поподвижен од тоа каков што беше во Сити, да не правиме муабет за Милан. Во Милан ја покриваше само последната третина, ништо друго. Еве, прочитај го и интервјуто на Раиола...

Марио е risk worth to take, според мене.

Не според тебе туку според Хоџо а ти мора по дифолт да му го делиш мислењето иначе ќе те избркаат од Роџерс лаврс клаб :D:D:D[DOUBLEPOST=1422541749][/DOUBLEPOST]
Колку гола очекувате дека ке даде до крај на сезона, за да би рекле дека е добар трансфер???

Над 10 у ПЛ. Севкупно 15тина .

За мене.

Ама он од секогаш бил таков играч, тоа не е ништо ново. Плус, сега е далеку, далеку поподвижен од тоа каков што беше во Сити, да не правиме муабет за Милан. Во Милан ја покриваше само последната третина, ништо друго. Еве, прочитај го и интервјуто на Раиола...
Ама ја не зборам дека он сеа стана таков.
Напротив реков дека се подобрил.
Поентата ми е дека тој играч со неговиот стил на игра не ни одговара.

И ова што ти го викаш, далеку поподвижен, изгледа пребавно за начинот на кој игра тимот. Стариџ, Стерлинг, Марковиќ, сите се ултра брзи играчи. Ако Роџерс планира да го врати она high flow tempo од лани со кое мелевте, не знам како планира да го вклопи Балотели у сето ова, останува да се види.
Мислам дека ке даде некој гол до крај на сезона, али дека на лето ке му ги спакува куферите Роџерс.

Тогаш штом ние знаеме дека Бало не одговара, зошто го купи?
Да покаже дека може да купи биг нејм? Да каже дека Бало играл у Ливерпул, може да привлекува големи имиња (најголемо што сме го купиле додека е на клупа)? Да си тргне притисок дека купува анонимуси?

Тогаш штом ние знаеме дека Бало не одговара, зошто го купи?
Да покаже дека може да купи биг нејм? Да каже дека Бало играл у Ливерпул, може да привлекува големи имиња (најголемо што сме го купиле додека е на клупа)? Да си тргне притисок дека купува анонимуси?

Пошто е незналица ете зашто . Ај не Балотели ,објасни ми зашто го зема Ламберт пример ?

Пошто е незналица ете зашто . Ај не Балотели ,објасни ми зашто го зема Ламберт пример ?

Брат, дај стави ме админ на страната на фејсбук, жити се’, да ти помогнам малку со информации.
Еве гледам, ме прашуваш зошто сме дале 4м за напаѓач кој требаше да има настапи еднаш во месец дена.

Брат, дај стави ме админ на страната на фејсбук, жити се’, да ти помогнам малку со информации.
Еве гледам, ме прашуваш зошто сме дале 4м за напаѓач кој требаше да има настапи еднаш во месец дена.

Од каде бе тоа дека требал да има еден настап, од рука ?
Може за прва го планирал.
Аспас да не беше за клупа планиран случајно ?

Поентата е дека незнае што прави. 20м фунти фрли на играчи што во ланскиот тим нема ни да помирисаат да влезат во игра .
Од тим кој игра на контри,кој брзо развива акции до двајца мрзи,т.е еден мрза и еден дебел.
Чан го игра централен ,а тој е ДМ. Морено е лев бек игра лево крило. Маркович е крилен играч игра десен бек. каша попара се дешава.
Стерлинг 8128371731 позиции му смени. Џонсон те лево те десно те централен.
Роџерс е во едно бунило што неможе да се опише со зборови.

Еве дали ти,дали Рики,дали Коп,дали ја,дали Петко ,Станко би дале пари(20м фунти) на играчи знаејќи ја играта од лани наша ?

Дали Џан, Марковиќ и Морено не играат одлично на своите позиции?

Ти бе дечко немаш врска, очигледно. Џан во Леверкузен играше и лев бек. За младинска Германска репрезентација игра ШТОПЕР, каде што и се повреди.
Ти играчите не си ги знаеш, ќе зборам со тебе за трансфери и играчи што играат за други тимови.

Нека ти текне колку имавме проблеми со цврсти екипи лани, кои играат затворен фудбал и не сакаат да се разигруваат. Затоа е купен Рики. Нека ти текне за импактот врз утакмицата со Сотон, кога беа комплетно затворени, на почеток на сезона.

Што се објаснувам и јас....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom