Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Како ви се ситам на сите што ме правевте будала дека не ја сакам џукелава во клубов. Него, чинам Коп баш ти, покрај Скаузер, беше тој што молеше за Ето. Ке идеме во Џенова?

Знам дека е мирор изворот но се осеќа дека нешто смрди. Рахим

Како ви се ситам на сите што ме правевте будала дека не ја сакам џукелава во клубов. Него, чинам Коп баш ти, покрај Скаузер, беше тој што молеше за Ето. Ке идеме во Џенова?

Томи не го сакаше Ето :D

Не, туку обратно е, неможам да го поднесам Ето и никогаш не посакував да го купиме. Да не беше Игор или Рики, не се сеќавам.
А за Балотели сеуште стојам зад тоа дека е исплатлив ризик за да се превземе.

И немој ти да се ситиш на ништо, оти ти беше тој што цело лето трубеше дека Фабрегас не вредел 30 м. :D

Дајте му шанса на Бало, сеуште нема сврзано 2 утакмици со Стариџ. Многу подобар ќе биде со Стариџ покрај него, треба да има партнер со него во напад да го разигрува. И Бало знае дека мора да го фати последниот воз и да почне да работи, а реално и среќа немаше малку сезонава, погоди неколку пречки и стативи. Гледам дека имаат респект еден за друг по инстаграм дружбиве едно друго. Тоа ти е добар старт, ќе видиме како ќе се развива ама многу рано е да се отпише Бало, во кој тим и да играл играл со напаѓач до него.

Macedonian Reds
Добрата вест е таа што Глен Џонсон, ја прифатил понудата за нов договор, и тоа се работи за три годишен договор

Јас како што памтам до вчера го плукаа до коска.. да не се сменило нешто мајкуму ? Или пошто Роџо рече дека не смее да го загуби ?!?!?

Хммммм

ДиСтаџ одпатувал за Лондон али 99% нема да биде ни на клупа...

Вечер не ја гледам,неам душа .
Али коа ќе станам сабајле и ако видам дека не сме у финале леле леле лелее..[DOUBLEPOST=1422372308][/DOUBLEPOST]Коа ќе имаш поза ко Бенитез тоа значи дека си освоил ЛШ :D:D

Мадафака !!!

Attachments

• benitez.jpg
    benitez.jpg
    48,8 KB · Прегледи: 26
Последно уредено:
Вечер не ја гледам,неам душа .
Али коа ќе станам сабајле и ако видам дека не сме у финале леле леле лелее..[DOUBLEPOST=1422372308][/DOUBLEPOST]Коа ќе имаш поза ко Бенитез тоа значи дека си освоил ЛШ :D:D

Мадафака !!!

Ти изгледа скаран си со гледањето на финалиња во кои игра Ливерпул. :D

Разочаран сум, ама мислам дека имаме многу позитивни работи од утакмицава. Докажавме дека кога сакаме можеме да играме на резултат (сакам да кажам дефанзивно, внимателно), дека конечно одбраната и средината ни е организирана како што треба (се надеваме дека повредата на Сако нема да е од посериозен карактер).

Е сега, ме боли тоа што во 120 минути не успеавме да постигнеме гол. Очигледно е дека ептен ќе зависиме од Стариџ до крајот на сезонава, а од на лето, очекувам целосен ремонт на нападот.

Пеџа, Мињоле е за секоја пофалба во последниве 5-6 утакмици. Дури и сега одличен е при истрчувања, и при нафрлени топки. Очигледно дека седнувањето на клупа го опамети малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom