Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Со Челси, мора, ама МОРА да игра Борини. Со лажна 9ка никогаш нема да постигнеме гол.

Daniel Sturridge returns to full training with the team tomorrow, will be available for West Ham (barring any further setbacks) and could even make the bench against Chelsea, confirms Brendan Rodgers.

Daniel Sturridge returns to full training with the team tomorrow, will be available for West Ham (barring any further setbacks) and could even make the bench against Chelsea, confirms Brendan Rodgers.
Mu prai finta na Murinjo, za da go iznenadi ;)

Лујџе незнам за вас али Стерлинг страшно ме нервира, живци ми искина. Ужас невиден е како централен. Не само денес му се крвам уште од мечот со тотнем кога се покака 1на1 со Лорис. Иста ситуација беше и со Гузан и уште мал милион други одлични прилики за гол. Никогаш нема да биде голем играч без таа егзекуција.
Енрике кловнот само за во Медрано. Кога и да му се пружи шанса ке се обрука квалитетно и само прави некои фаци како тоа е разочаран од својот дел.
Јес да не го симпатишам многу Лукас али јас стварно незнам како дојстојно Ален може да го замени. Цепаница смотана, металец изгубен во простор. Ги губи сите кредити кај мене. Ебати чоекот секоја сезона иста приказна, по пола сезона повреден. И после алиби еден куп.

Brendan Rodgers also confirmed that Mario Balotelli is fit but just wasn't selected today.

Also revealed that he spent an hour with the Italian yesterday going over what's required of him and says that if they can't press from the front and do what is required they won't be in the team.

And added, "We cannot go back to earlier in the season when we struggled to press opponents.

"If you can't press, you can't be a part of the team. It doesn't matter who the player is."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom