Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Шо играч е овој Сусо, слабо а ? Чим го пуштате лесно не ќе да е нешто ветувачко ?

Добар техничар е, ама веројатно со фитнесот имаше проблеми, па веројатно заради тоа Брендан се откажа од него. И нормално, вие веројатно во договорот му понудивте повеќе минути на теренот, нешто што во Ливерпул тешко дека ќе го имаше.

Ако си отиде Лукас, најмногу ќе се напнам, жими се :)
Наводно му рекле да бара нов клуб на лето, имаше нешто такво?
Уште две години мислам дека има од овој договор, не сум сигурна, али ја не би да си оди исто така...
На позајмица нема да го дадат, а ако има конкретна и добра понуда би го продале, тоа скоро го прочитав (за интер шпекулациите кога се појавија)

Lucas e cinam sloboden letovo ili idnoto?

Jas sakam dres od Lovren. Prvo ke go mocam, posle ke go polijam so gazija, na kraj ke go zapalam ;)
Kolku nadez imav, tolku pojke me razocara.

Не заборавај дека ќе можаш, газиш и палиш дресот од Ливерпул, не од Ловрен :)

Иначе, следно лето е слободен.

Btw. Otkako pola Soton go kupivme si gazat i gajle nemaat. Eeeej Rodzo & transfer komitetu, alooooo.
Hehehehe. Ali neka. 5 boda do celta, ne e mnogu, a daleku se.
Zaigravme nasa igra. Uste da pocnat golovi da davaaat, arno ke bide.
I Loki da ne igra!

Hmmm. I am ranting again.
Divider is signing off ;)

Alan Pardew, the new Crystal Palace manager, has confirmed that he wanted to sign Rickie Lambert this month -

"I had a conversation with Brendan but I don’t think Rickie is going anywhere.

"Rickie wants to stay there to try to win his position. I have no doubt he can do that."

Пред месец дена го пишуваа Emre Can't....ццц
сега цела фан база е побудалена по него али како изигра, сфака част. Многу е поткован технички, има брзина, кога ќе се загради никако зимање топка.

Пред месец дена го пишуваа Emre Can't....ццц
сега цела фан база е побудалена по него али како изигра, сфака част. Многу е поткован технички, има брзина, кога ќе се загради никако зимање топка.
Batali.
Zagubeni i plasticni!

P.S Rodzo aut!!
(Ako ne zeme pehar i bide u top 4)

A Lovren ako ne se opravi na pozajmica i OFK Beograd (ko kroatce hehe)

И ти си пластичен, штом викаш Роџерс аут :D[DOUBLEPOST=1421062759][/DOUBLEPOST]у ОФК го праќа бе
хахахахахахаа

U OFK nego kako :))))

Ja sum lut na Rodzo sto napna so Balo/Lambert sam spic, so procitana strategija so koja na vakva cudna i tinja liga zagubi vredni bodovi t.e eftino gi prodade bodovite.
I insistiranjeto na Lovren da igra, koj ne bese lani ic los, ama godinava e polos i od Shikov. Zatoa, na obuka u OFK

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom