Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој новинар го пипнал у нерв ...
Но тука е АлексисБез Рамзи,Озил,Кошчиелни,Вилшир,Артета.
Шо треба поише...
Прегледај го приврзокот 109960 Не, не, не ми е јасно како е можно секој натпревар да е истата песна со одбраната. И после се чудиме зошто Сако не играл, јас незнам зошто за вториот гол се тргна од Жиру? Видете ја снимката уште еднаш и ќе видите дека Сако беше до Жиру и наеднаш се тргна од него.
Туре во своето CV, покрај тоа што го пикна во џеб Роналдо, ќе може да се пофали со истото и за Санчез. А колку го пцуевме пред сезона кога Роџерс рече ќе остане, сега испадна дека ни е најдобар дефанзивец покрај дрвана.
Него, Џонс многу ми направи мерак. На неколку пати супер истрча, а и со топка беше многу смирен. Сигурен сум дека овај настап му купи време како број 1 голман во Ливерпул. Па кога ќе прочитам на Редс дека можел да реагира за вториот гол.![]()
Туре пред се е искусен дефанзивец. Трофеен. Работеше во тандем со можеби еден од најдобрите централни дефанзивци, Сол Кембел и беа бедем пред голот на Леман во таа непобедлива сезона. Реално, во ваков избор на дефанзивци Туре знае и може да одигра квалитетни мечеви за Пул. Само треба да му се даде време, мечеви и еден стадарден партнер. Пример Шкртел. Џонсон, Шкртел, Туре и Енрике за мене е топ 4ка на Пул, која може да биде носечка, движечка сила во вториот дел на сезоната во конкуренција за тоа 4то место.