Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
.. го гледам Ливерпул и не ми се верува Маркович што направи. Мислам глума поголема неможеше да биде, ама намерата очигледна беше. Провидна и глупа. Каков морон.. би го седнал на клупа до март топка да не фати..

Пола тим АУТ!!! Америте нека дадат уште 100 милиони па може ќе направиме тим...

050813gerrard.jpg

Нека се скрши и тоа традиционалното што го збориме дека никој човек не е поголем од Ливерпул. Овој човек е поголем од клубот, не ни имало, нит ќе има некој како него.

А Роџерс, не заслужуваш у иста реченица да бидеш спомнат со оваа легенда! Не заслужуваш да го менаџираш овој тим! Твоето его е на 200000 левел, мислиш Господ за муда си го фатил, па и жената ја остаи за некоја курва, по асистенција на Суарез и Стариџ кои те направија менаџер лани. Спакувај се отсеа со се твоите никакви играчи од mid table и иди Фулам менаџирај го, лажи ги со твоите 180 страници, пресинзи, тики-така, курац у рака. Со БАЗЕЛ и факинг ЛУДОГОРЕЦ група да не можеш да пројдеш! И да ги тепаш у недела копиљињана кои се нарекуваат клуб а не заслужуваат да постојат пошто се контра на сето она за што се залага човештвото, пак ќе бидеш еден грбав, мизерен, глуп и никаков Квазимодо!

РОЏЕРС ААААААУТТТ !!!!

После ова мислам дека се знае што следува!

На клупа од напаѓачи само Маркович (кој патем не е напаѓач)
Го ставаш Маркович во игра...играч кој преседе едно 80% од утакмиците на фотеља ....дома!
Напаѓаш резултат со едно крило и еден напаѓач...
Го ставаш во игра Енрике за најбитната утакмица....играч кој преседе едно 3 месеци на кревет!
Борини го исклучуваш од тимот во моментот кога двајца напаѓачи ти се повредени
Тестираш формации во момент кога треба да дадеме гол.....

Брендане....не знаеш каде тераш!

Искрено...имав голема доверба во него се до утакмицата со Стоук.
После тоа бламирање човекот се докажа дека нема капацитет за овој тим.

за овие не вреди струја да трошиш за тв бе не па во живо да одиш да ги гледаш .. мр брендан се кладам дека факинг рој хо:сон да се врати во моментов ке биде подобар од тебе

На сето ова кога ќе се додаде играчотсламканаРоџерс....Ламберт...
Ми иде да заплачам (настрана шо навивачот на челши *таткоми* до мене ми додава масло на оган) човекот немаше ниту шут, ниту пас....никаков удел во играта, што е разбирливо за играч со 32 години кој неможе да трча ефективни 30 минути.

Утакмицата со манјун без ралика на резултатот (а сумњам дека ќе биде во наша полза) ќе биде комедија, затоа што...
Ламберт во никој случај нема да игра
Џерард ќе биде потрошен едно 70% минимум
Ќе игра Ловрен..
Ќе игра Маркович...

Исто како и на сите вас, не ми е јасно како може да излезеш со 4 везни играчи за ваков натпревар? Па и уште на Енфилд, на местото каде сите се плашат да играат, ти да си играш курташак со "пас игра". Абе нападни ги таму од прва минута нема да знаат од каде им фури. Ах бе Брендане, дали е можно да си толку тврдоглав. Отсекогаш имав високо мислење за него, бидејќи лани без разлика дали игравме на Стемфорд, Етихад, или пак со Стоук дома, игравме крајно напаѓачки и со крајно офанзивни играчи, а сега?

За Џерард е излишно да се зборува, човекот е пример како треба да се однесува еден капитен и како се предводи својот клуб во некој натпревар.

League Europe, here we come!!! :D

Нерешениов резултат кој е фактички пораз за Ливерпул зошто во група со Базел и Лудогорец ние си одиме дома (ЛЕ), оди на душа само и само на Брендан.

Како и да е, сеуште стојам позади Брендан и заслужува да остане макар до крај на сезона.

Јaс би oдел oзбилнo нa ЛЕ. И шaнсa зa ЛШ дoкoлку не мoже дa се плaсирa вo тoп 4, и искуствo вo Еврoпa и зa Рoџерс и зa тимoт, кoе oчигледнo фaлеше. Oвa секaкo дoкoлку прoдoлжувaaт сo Брендaн.

Ти држи вода размислувањето мада толу се сите down во моментов што сите размислуваат за што понатаму со ПЛ.

Иначе, ќе видиме за Брендан, после испаѓањево осеќам дека драстично се намали поддршката која ја уживаше.

@RickyLFC9 не тролам,не пецкам,најсериозно прашувам зошто ова :
"И да ги тепаш у недела копиљињана кои се нарекуваат клуб а не заслужуваат да постојат пошто се контра на сето она за што се залага човештвото

@RickyLFC9 не тролам,не пецкам,најсериозно прашувам зошто ова :
"И да ги тепаш у недела копиљињана кои се нарекуваат клуб а не заслужуваат да постојат пошто се контра на сето она за што се залага човештвото
Можам да докторирам на таа тема, не може у еден пост да се опфати убаво. Али не е битно не ми се збори за измет, битно 15 од нивни фан клуб ме напунија со лајкови (y)

Еве ти уште еден, ако може да ти покрие бламот со победничкиот менталитет.

Ја 3 месеци не би се појавил на форум од почит спрема себе.

Еве ти уште еден, ако може да ти покрие бламот со победничкиот менталитет.

Ја 3 месеци не би се појавил на форум од почит спрема себе.
За твоја несреќа неам самопочит и ќе мораш цело време да ме трпиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom