Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Огромно браво за вашиот скаутинг тим ако го соберете дечково пред нос на Реал...
Одегард топ што дошол на тренингче него односов Стиви-Роџо не ми се свиѓа .
Огромно браво за вашиот скаутинг тим ако го соберете дечково пред нос на Реал...
Има разлика од наивен и глуп. Наивен е ако некој го натерал, глуп е ако самоволно го направил тоа и не размислил за постапката. Глупав е.[DOUBLEPOST=1417810201][/DOUBLEPOST]Ај глупичок ќе кажам, да бидам поблаг.
Низ прсти не мoже дoлгo време дa се извлекувa.Акo тaкa мoждa и пoдoбрo дa гo кaзнaт еднaш зa дa нaучи, иaкo oткaкo виде декa е пoкренaтa пoстaпкa би требaлo дa извлече пoукa[DOUBLEPOST=1417833515][/DOUBLEPOST]Пoвеќетo рaбoти штo ги прaвел/пишувaл oстaвaле впечaтoк нa несериoзнoст, зезaње.А истo тaкa,му нoсaт и публицитет.Интереснo е нa сoцијaлни мрежи секaкo, сaкa дa се зaбaвувa и рaзбирaм, сaмo мaлце дa пoдрaзмисли пред дa си игрa "брзи прсти"[DOUBLEPOST=1417833869][/DOUBLEPOST]Сaкaв уште нештo дa дoдaдaм aмa ми се приспa и ми истекoa oчи декa све oд мoб куцaм пa aј дoстa трескaм, ме утепaa oлуцивеНека постира за гладни деца у Африка.
На моменти ми делува дека свесно прави вакви работи зошто у принцип е научен да му прогледуваат низ прсти. Ко да има на негово досие ознака „Абе Марио е, не мисли лошо само мутав е и не размислува“.
Што конкретно не ти се допаѓа во нивниот однос?![]()
Тоа што го читам околу новиот договор и муабетите за него.
Имаше вчера статија дека Брендан сака драстично да му ја смали платата и улогата во тимот т.е да не игра толку често прва постава.
И дека ради ова не се ни блиску до нов договор..