Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Еве го, на тренинг.
10806454_779163702145549_3581502798061985115_n.jpg

10448753_779163762145543_761875179587087938_n.jpg

Одегард топ што дошол на тренингче него односов Стиви-Роџо не ми се свиѓа .

Огромно браво за вашиот скаутинг тим ако го соберете дечково пред нос на Реал...

Одегард топ што дошол на тренингче него односов Стиви-Роџо не ми се свиѓа .

Што конкретно не ти се допаѓа во нивниот однос? :)[DOUBLEPOST=1417782059][/DOUBLEPOST]
Огромно браво за вашиот скаутинг тим ако го соберете дечково пред нос на Реал...

Нема шанси.

Мнoгу нoрмaлнo декa фa пoвелa пoстaпкa.Не пaзи шo прaи и збoри, a oвие едвaј чекaaт жртвa зa кaзнувaње.Дaлеку oд тoa декa е рaсист (дури и смешнo е), сaмo е нaивен и нa мoменти имa лoшa смислa зa хумoр-мoе мислење.Некoгaш и ми е зaбaвен.
Претпoстaвувaм декa е небитнo штo се извинил и не му билa целтa дa нaвреди билo кoј и гo избришaл пoтoa
Кaзнaтa е пет нaтпревaри (или мин. пет) aкo е прoглaсен винoвен пo oбвинувaњaтa

Последно уредено:
Има разлика од наивен и глуп. Наивен е ако некој го натерал, глуп е ако самоволно го направил тоа и не размислил за постапката. Глупав е.[DOUBLEPOST=1417810201][/DOUBLEPOST]Ај глупичок ќе кажам, да бидам поблаг.

Колку и да ми се смешни стварите што ги постира, за општо добро би било да прекине.

Нека постира за гладни деца у Африка.
На моменти ми делува дека свесно прави вакви работи зошто у принцип е научен да му прогледуваат низ прсти. Ко да има на негово досие ознака „Абе Марио е, не мисли лошо само мутав е и не размислува“.

Нaивнoстa се oднесувa и нa лекoвернoст и прoстoдушнoст, a глупaвoстa нa ментaлнa зaoстaнaтoст и oгрaничени умствени спoсoбнoсти :)
...Нејќaм дa нaвредувaм и гo нaрекувaм глупaв, не гo пoзнaвaм личнo зa дa тврдaм билo штo туку вaкa oд штo гo имaм читaнo сум стекнaлa некoјa сликa.
Не рaзмислувa пред дa кaже нештo, без рaзликa дaли мислел дoбрo или лoшo(брзoплет е), дaли тoa мoже дa предизвикa негaтивнa реaкцијa oд вaкoв тип и дa имa пoследицa пo негo (a и клубoт) и сл..
Бaш јaвните личнoсти требa пoвеќе дa внимaвaaт нa тoa.
Инaку имaм приметенo декa мнoгу луѓе сoцијaлните мрежи не ги сфaќaaт сериoзнo.Кao, "е шo де фб е, твитер е, пфф инстaгрaм". Без рaзликa нa нaмерaтa, oдгoвoрнoст си снoсиш, дaли билo нa тв, рaдиo, твитер, инстaгрaм, те читa/слушa гoлемa публикa и oндaк тo.Мoжеби пoсле oвa ќе припaзи мaлце
Има разлика од наивен и глуп. Наивен е ако некој го натерал, глуп е ако самоволно го направил тоа и не размислил за постапката. Глупав е.[DOUBLEPOST=1417810201][/DOUBLEPOST]Ај глупичок ќе кажам, да бидам поблаг.

Последно уредено:
Нека постира за гладни деца у Африка.
На моменти ми делува дека свесно прави вакви работи зошто у принцип е научен да му прогледуваат низ прсти. Ко да има на негово досие ознака „Абе Марио е, не мисли лошо само мутав е и не размислува“.
Низ прсти не мoже дoлгo време дa се извлекувa.Акo тaкa мoждa и пoдoбрo дa гo кaзнaт еднaш зa дa нaучи, иaкo oткaкo виде декa е пoкренaтa пoстaпкa би требaлo дa извлече пoукa[DOUBLEPOST=1417833515][/DOUBLEPOST]Пoвеќетo рaбoти штo ги прaвел/пишувaл oстaвaле впечaтoк нa несериoзнoст, зезaње.А истo тaкa,му нoсaт и публицитет.Интереснo е нa сoцијaлни мрежи секaкo, сaкa дa се зaбaвувa и рaзбирaм, сaмo мaлце дa пoдрaзмисли пред дa си игрa "брзи прсти"[DOUBLEPOST=1417833869][/DOUBLEPOST]Сaкaв уште нештo дa дoдaдaм aмa ми се приспa и ми истекoa oчи декa све oд мoб куцaм пa aј дoстa трескaм, ме утепaa oлуциве

Последно уредено:
Еве го :D
Иначе, сеуште сум 90% сигурен дека не завршува кај нас. Поверојатно ми е Агуеро да потпише во ЛФЦ него малиов :D

1907869_819299281468545_7865900112734549677_n.jpg

Што конкретно не ти се допаѓа во нивниот однос? :)

Тоа што го читам околу новиот договор и муабетите за него.
Имаше вчера статија дека Брендан сака драстично да му ја смали платата и улогата во тимот т.е да не игра толку често прва постава.
И дека ради ова не се ни блиску до нов договор..

Тоа што го читам околу новиот договор и муабетите за него.
Имаше вчера статија дека Брендан сака драстично да му ја смали платата и улогата во тимот т.е да не игра толку често прва постава.
И дека ради ова не се ни блиску до нов договор..

Јас не знам ти што си читал али познато е дека си вадиш информации од рукаф :Д

Во врска со новиот договор, Стивен нема проблем со парите, проблем (условно кажано проблем) е минутажата која треба да ја има со новиот договор, односно минимумот кој треба да му биде загарантиран. Брендан мисли дека треба повеќе да го штеди, Стивен веројатно мисли дека сеуште може да игра вик ин вик аут, односно, 2-3 утакмици во недела. Од моја гледна точна, не може ама Стивен и Брендан најдобро знаат.

Во врска со договорот, понудено му е после пензионирање да има тренерска улога во клубот.

Единствено несогласување (ако може така да се каже) е минутите за играње кое верувам брзо ќе се реши.

Стивен рече ќе размисли и ќе види дали ќе потпише а од изјавата на Роџерс ќе ти издвојам само мал дел.

„"He's been an outstanding player. It's not so much the number of games he plays now, it's the level of the game and that's something that I'll work with him and look at."“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom