Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Имаше муабет дека Ето е стар не незаслужува плата а Ламберт дека бил технички поткован и ќе се уклопел во тактиките на Роџерс.

Иначе Суарез може да плука колку сака,без него немаше ни ЛШ да видиме ни титула во Карлинг. Сам оставен 3 години да не вади од гомна. Има право да каже дека сме мисири.

А за Фабрегас -Лалана сакам да не се потсеќам и да заборавам на таа дискусија пошто беше трагична и смешна. Едниот го вадат на полувреме,другиот гази.

Мене не ми текнува на муабетот за Ламбер > Ето али ми текнува пред 2-3 дена кога пиша сентиментален пост за Суарез а после неколку дена он ти го пљука клубот.
Повели.
Нема благе везе првиов муабет со вториов, али ајде да се дешава нешто.

Не знам дали знаеш, али у таа ситуација и те како беше у право. Адвокатката на Ливерпул која тогаш го водеше случајот по некое време беше отпуштена ради неспособно работење. Згора на тоа, и текстот не соодветствува со насловот како што треба. Си ја кажува неговата страна, не напаѓа никој.

Како нема благе везе? Си кажуваме работи на кои што ни текнува.
Мене ми текнува дека цмиздреше/сеуште цмиздриш по Суарез а он ти го плука клубот. Тогаш Џонсон носеше маичка со негов лик, кој е црнец а Суарез јадеше бан за расизам и клубот не направил доволно за да му го обели образот.

Поплачи уште малку у фан клуб Барса.[DOUBLEPOST=1414429319][/DOUBLEPOST]
Него каде Илори иднинава ?

Ти треба за на фб пејџот да пишеш?

Ти треба за на фб пејџот да пишеш?

За тој ли да пишувам :D

Онака да видам што прави ме занима.

И зашто не кажувате дека Севиља ради Аспас е на делба на прво место со Суарез и Барса ?:D
Двајцата ги пративме у Шпанија им ја пркнавме лигата.

Како нема благе везе? Си кажуваме работи на кои што ни текнува.
Мене ми текнува дека цмиздреше/сеуште цмиздриш по Суарез а он ти го плука клубот. Тогаш Џонсон носеше маичка со негов лик, кој е црнец а Суарез јадеше бан за расизам и клубот не направил доволно за да му го обели образот.

Поплачи уште малку у фан клуб Барса.
Се надоврзав на коментарот на Скаузерот за Ето.

Не знам што да ти кажам освен пак да ми го прочиташ мислењето, пошто немам друг коментар за ова, освен да додадам дека Суарез беше најдоброто нешто што му се случило на Ливерпул откако јас го следам клубот, и човекот со многу постапки досега си ја заслужи мојата поддршка, а ова ни малку не е плукање по клубот. Плука по адвокатите, кои после тоа беа отпуштени од самите сопственици на клубот. Изјава на место, истото би го рекол и јас.

Back again. Лошо ни тргна сезонава, ако продолжиме вака тешко ќе биде да се бориме за титула како лани. АМА еве ги и Арсенал како нас забушаваат. Сити сега изгубија, а и Челзи кога тогаш ќе мора да изгубат. Долга е сезоната има време.

За во ЛШ не се грижам, ќе им извадиме барем бод на Бернабе, со Лудогорец ваљда ќе тепаме. Во последно коло дома играме со Базел, а дома да имаме таква шанса за пласман во следна рунда и да не искористиме ќе биде глупо. Така да за ЛШ да не ве боли тулето многу.

Е сега нешто што треба да загрижи е формата на Бало. Ама па тврдо црнче е он, очекувам да му дојде преку глава од сево ова и да експлодира со хет трик наскоро..еве за пар кола играме со Челзи..можеби пак ќе извади маичка "Why always me" ?

Долга е сезонава, нема простор за негативност, а до крај и Стариџ ќе ни се врати. Не сакам да замислам дека нема да завршиме надвор од топ4.

YNWA !!!

Се надоврзав на коментарот на Скаузерот за Ето.

Не знам што да ти кажам освен пак да ми го прочиташ мислењето, пошто немам друг коментар за ова, освен да додадам дека Суарез беше најдоброто нешто што му се случило на Ливерпул откако јас го следам клубот, и човекот со многу постапки досега си ја заслужи мојата поддршка, а ова ни малку не е плукање по клубот. Плука по адвокатите, кои после тоа беа отпуштени од самите сопственици на клубот. Изјава на место, истото би го рекол и јас.

И јас се надоврзав на твојот.

Плука по адвокатите, ангажирани од клубот. Клубот го заштити, вадеше маички, пароли, пропаганди правеше за тој после 1 изиграна утакмица за Барса да изјави дека Ливерпул не направил доволно за него.

Ќе се пофторам, поплачи во фан клуб Барса.

И да, Суарез со една изиграна перфектна сезона е нешто најдобро што му се случило на клубот. Само еден Сами Хипија кој беше столб 10 години во одбрана, безпрекорен, го сереш до максимум.

За тој ли да пишувам :D

Онака да видам што прави ме занима.

И зашто не кажувате дека Севиља ради Аспас е на делба на прво место со Суарез и Барса ?:D
Двајцата ги пративме у Шпанија им ја пркнавме лигата.

Има 4-5 утакмици во Бродо и има дадено гол.

а до крај и Стариџ ќе ни се врати. Не сакам да замислам дека нема да завршиме надвор од топ4.

YNWA !!!

Танкаме годинава, не го трошиме најдобриот ко у НБА. Ќе игра само квалификации за Англија колку да остане во форма, а може и да го трејдуваме у Јануар.Ама наредната коа ќе ни се врати првиот пик(Аспас) држете му се .

И јас се надоврзав на твојот.

Плука по адвокатите, ангажирани од клубот. Клубот го заштити, вадеше маички, пароли, пропаганди правеше за тој после 1 изиграна утакмица за Барса да изјави дека Ливерпул не направил доволно за него.

Ќе се пофторам, поплачи во фан клуб Барса.

И да, Суарез со една изиграна перфектна сезона е нешто најдобро што му се случило на клубот. Само еден Сами Хипија кој беше столб 10 години во одбрана, безпрекорен, го сереш до максимум.

Има 4-5 утакмици во Бродо и има дадено гол.
“They said that it would be two or three games if any, as if the number of games rather than clearing my name was the most important thing.

“Looking at it now with a cooler head, I don’t think we handled it well.

Препрочитај си сам од линкот што ми го даде и види за кого збори и за што збори. 100% во право, на место, и самиот клуб со постапката кога напраи масивен егзодус на огромен број вработени во Ливерпул (меѓу кои и адвокатите за кои збори Суарез) си го потврди ова.

Организацијата не била добра тоа вика. Не го сере клубот како клуб.
И јас викам дека раководството и организацијата ни се срање што не значи дека го плукам Ливерпул како клуб и историјата што ја има.

“They said that it would be two or three games if any, as if the number of games rather than clearing my name was the most important thing.

“Looking at it now with a cooler head, I don’t think we handled it well.

Препрочитај си сам од линкот што ми го даде и види за кого збори и за што збори. 100% во право, на место, и самиот клуб со постапката кога напраи масивен егзодус на огромен број вработени во Ливерпул (меѓу кои и адвокатите за кои збори Суарез) си го потврди ова.

Не сум ти јас Бодо па да ме учиш англиски и да си барам поддршка дали е Кокер или КоЛкер :)

Пробувам да ти укажам на тоа дека Суарез после прва изиграна утакмица ничим изизван излага и не се заблагодарува дека Ливерпул го пуштиле туку дека Ливерпул не направиле доволно за него во сагата со расизмот.

Прочитај меѓу редови.
И уште еднаш, отиди уште малку поплачи во фан клуб Барса.

Организацијата не била добра тоа вика. Не го сере клубот како клуб.
И јас викам дека раководството и организацијата ни се срање што не значи дека го плукам Ливерпул како клуб и историјата што ја има.

Ти го сереш цело раководсвто на Ливерпул, вклучувајќи и чистачки и тренери, сопственици, буквално СЕ зошто си изреволтиран од моментанат ситуација. Сакаш Ливерпулд а биде шампион, не е и сереш. Твое право.
Објасни ми за кој кур се јавува овој после 2 години да каже вакво нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom