Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Hull boss Steve Bruce -

''I have to be fair to Balotelli and, for me, he was their best player today. The kid is a talent.

''It seems he is the whipping boy at the minute.''
Кој го ебе него бе.. даде гол Бало?? си освои Брус бод па ќе си го лади сеа S :S :S

Igrata e uzas si 1 spic, nema fluidnost, a so 2 e veke sosema druga prikazna pa bil i vtoriot Riki ili Fabio, ednostavno so 2 ide, so 1 sme Horizont Turnovo

Divider is GOD

разочарани?

имам некое гадно чуство во уста секогаш кога очекувам негативни резултати базирани врз многу фактори, и кога тоа се остварува.

ако веќе стоиме поазди роџерс (иако имам мал милион забелешки) тогаш време е да се намалат очеувањата и да се размислува на наредна сезона. јас така правам секогаш за да нервозата не ми надвладее над задоволството да си го гледам клубот и да уживам, едноствано ако очекувам премногу ќе ме изеде нервоза и не уживам во фудбалот

разочаран сум многу но тоа е, ливерпул го гледам 5ти или 6ти сезонава, со голема среќа 4ти.

Jas go gledam 4 edvaj i toa poradi idiotska polusezona od januari do kraj, a do januari debilna sezona na site osven na goMnono Murinjo, koj se nadevam ke klapne okolu boxing day... kako i da e, Rodzo mora dve raboti da ukonta: mora 2 napagjaci na nasa igra i mora da igra na brzi pasovi na Cou i preciznite na Stivi, a bez bespoleznion Allen

Divider is GOD

Vaka, taka, sezonava za site e krsh. Tuku, seuste sme nad gaynited. Vaka, taka, tiki taka, qr da bricat pederine na Maggie Thacherka may the devil play her rough and medieveal

Divider is GOD

Како бе максимум 4то? Види ги дупињана други, само Челзи игра фудбал сезонава, Вест Хем и Сотон после Боксинг Деј ќе клапнат тотално. Што сме ние послаби од другиве дибеци околу нас? Минимум трето.

разочарани?

имам некое гадно чуство во уста секогаш кога очекувам негативни резултати базирани врз многу фактори, и кога тоа се остварува.

ако веќе стоиме поазди роџерс (иако имам мал милион забелешки) тогаш време е да се намалат очеувањата и да се размислува на наредна сезона. јас така правам секогаш за да нервозата не ми надвладее над задоволството да си го гледам клубот и да уживам, едноствано ако очекувам премногу ќе ме изеде нервоза и не уживам во фудбалот

разочаран сум многу но тоа е, ливерпул го гледам 5ти или 6ти сезонава, со голема среќа 4ти.

Кој ќе сноси одговорност за сезоната ?

Како може секоја година да се надеваме на следната?

A be, samo sto pocna ovaa, za slednata zborite. Slednata pola QPR ke kupime i ke terame gajret :)
Tuku, arno e, u prvi 4 ke bideme ako vaka produzat site drugi. Ko za nas da igraat hehe

Divider is GOD

За утре во Капитал, немој да му текнало на Брендан да ги игра Стерлинг и Стиви. Мора да добијат одмор, оти сега нема да се чувствува замор, ама во Февруари, Март нема да бидам изненаден ако не им се јават повреди заради умор. Посебно важи ова за Рахим.

Незнам дали сум ви кажал али утре очекувам да пројдеме во купот и нормално на крај и да го освоиме :)[DOUBLEPOST=1414421965][/DOUBLEPOST]Ето што сакавме да го земеме летово има дадено 4 гола на 6 натпревари од кои во 2 влегол како замена..

Епа сеа,пак нека штедат на плата и нека се прават менаџери.[DOUBLEPOST=1414422033][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Незнам дали сум ви кажал али утре очекувам да пројдеме во купот и нормално на крај и да го освоиме :)[DOUBLEPOST=1414421965][/DOUBLEPOST]Ето што сакавме да го земеме летово има дадено 4 гола на 6 натпревари од кои во 2 влегол како замена..

Епа сеа,пак нека штедат на плата и нека се прават менаџери.[DOUBLEPOST=1414422033][/DOUBLEPOST]
Ти текнува дека покрај Лалана > Фабрегас муабетот имаше и натпросечниот Ламберт > Ето муабет? :pos:

Мене не ми текнува на муабетот за Ламбер > Ето али ми текнува пред 2-3 дена кога пиша сентиментален пост за Суарез а после неколку дена он ти го пљука клубот.
Повели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom