Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дефинитивно, Туре е моментално подобар дефанзивец од Ловрен, и стварно, ама стварно би сакал да стартува против Хал, баш да видам колку полошо така ќе делува одбраната.
И да, ако сака Валдес на патерици нека е, нека го зема Роџерс оти неможам веќе со партиите топло-ладно на Мињоле.

По пацерски голови јас неам видено у живот да примиме, посебно вториот и третиот голови на среќа што се вика.
Незнам што пробуваше Стерлинг со тој потег плус кога гледа дека секогаш 2-ца имаше покрај него.Не мрдна буквално.
Кога дојде Бензема да ни даде два гола крај!!! :facepalm:
Мињоле е прича за себе..

Јас полош Ливерпул не сум гледал.Каква е овој тим бе душа без карактер. 3-0 на Енфилд за 30 минути...
Па у време на Ходсон подобро ќе се покажевме.
Срамота .

Ко Базел да сме,неможам стварно да ја опишам играта и чувството кога на Енфилд губиш 3 нула за нецело полувреме. Не памтам да сум гледал ваква утакмици одамна.

Се е за продажба .[DOUBLEPOST=1414016281][/DOUBLEPOST]http://www1.skysports.com/watch/vid...balotelli-swaps-shirts-with-pepe-at-half-time

Кој е овој менталитет бе ?!??!

Дечко у Џенова ајде.

Нов напаѓач у јануари - по трет пат. Покрај тоа...

... нов голман, Блаис Матуиди од ПСЖ и тренер кој ќе ги научи како да се бранат. Ако не се земе тренер што ќе ги научи како да се бранат, тогаш Роџерс аут, на негово место менаџер што знае да постави одбрана. Тоа е тоа, таква е реалноста.

Фала богу Рики.

Роџо мора да напушти т.е да го избркаат. Човекот незнае одбрана,незнае да игра на резултат. Ако нема добар напад(како што имаше лани) се губи.

Неможе цел стручен штаб да ги скаутира Ловрен,Морено,Сако,Маркович,Лалана,Ламберт,Балотели итн и ги купува и одеднаш забораваат да играат.
Значи до стручниот штаб е,до тренерите.И затоа мора да летаат.

/DOUBLEPOST]http://www1.skysports.com/watch/vid...balotelli-swaps-shirts-with-pepe-at-half-time

Дечко у Џенова ајде.[/quote]

Нели едно време беше ИМЕ Балотели, нели некни објави на страната твоја слика кај што го покажува победничкиот менталитет, како одма во 3 дена работите се сменија за 360?

/DOUBLEPOST]http://www1.skysports.com/watch/vid...balotelli-swaps-shirts-with-pepe-at-half-time

Дечко у Џенова ајде.

Нели едно време беше ИМЕ Балотели, нели некни објави на страната твоја слика кај што го покажува победничкиот менталитет, како одма во 3 дена работите се сменија за 360?[/quote]

За што покажал победнички менталитет ? потсетиме

Фала богу Рики.

Роџо мора да напушти т.е да го избркаат. Човекот незнае одбрана,незнае да игра на резултат. Ако нема добар напад(како што имаше лани) се губи.

Неможе цел стручен штаб да ги скаутира Ловрен,Морено,Сако,Маркович,Лалана,Ламберт,Балотели итн и ги купува и одеднаш забораваат да играат.
Значи до стручниот штаб е,до тренерите.И затоа мора да летаат.

Научи ја разликата помеѓу тренер и менаџер, па сфати што сакаше да каже Рики, па ќе правиме муабет :)

П.С. Џонсон да ти е најдобар дефанзивец на една утакмица значи :tapp::pos::facepalm::tapp:

Нели едно време беше ИМЕ Балотели, нели некни објави на страната твоја слика кај што го покажува победничкиот менталитет, како одма во 3 дена работите се сменија за 360?

За што покажал победнички менталитет ? потсетиме[/quote]

Тој со ништо не покажа, ама ти цело лето пекаш за готово име, а не Лалановци, епа еве ти го чист пример Балотели, дека не игра името улога во фудбалот.

Научи ја разликата помеѓу тренер и менаџер, па сфати што сакаше да каже Рики, па ќе правиме муабет :)

П.С. Џонсон да ти е најдобар дефанзивец на една утакмица значи :tapp::pos::facepalm::tapp:

Епа тоа вика и Рики,ако нема тренер што ќе ги научи дефанзива Роџо да лета. Јас викам одма да лета.[DOUBLEPOST=1414023608][/DOUBLEPOST]
За што покажал победнички менталитет ? потсетиме

Тој со ништо не покажа, ама ти цело лето пекаш за готово име, а не Лалановци, епа еве ти го чист пример Балотели, дека не игра името улога во фудбалот.[/quote]

Име е и Дрогба ама е стар такада и него да го земеме нема да заврши работа.
Под име се знае што се подразбира и кои имиња се бараа да бидат донесени.
Таквите ко Лалана со лопати ги има да ги вадиш . Ама како Ројс ги нема.

Епа тоа вика и Рики,ако нема тренер што ќе ги научи дефанзива Роџо да лета. Јас викам одма да лета

Добро ти викаше да лета, па да остане, па сега пак да лета.
Него, кој сакаше да дојде место Роџерс?

Добро ти викаше да лета, па да остане, па сега пак да лета.
Него, кој сакаше да дојде место Роџерс?

Да лета сум од увек,3 кола што сум го подржавал не се ни рачунаат.

Иначе следен менаџер ни треба готов производ.Не ученици. Значи идеме на докажан тренер од некоја од појаките лиги кој има позади себе трофеи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom