да да конечно 13 ,си бевме 1 место нејкев баксуз да бидам хахаCekase konecno da napolnis 13 godinki za mozes da se zaclenis na forum ili?
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji12]
Divider is GOD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да да конечно 13 ,си бевме 1 место нејкев баксуз да бидам хахаCekase konecno da napolnis 13 godinki za mozes da se zaclenis na forum ili?
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji12]
Divider is GOD
Гостин у родниот град а?Богами, Томи знае да биде добар гостин, можам да потврдам![]()
Гостин у родниот град а?
Poise ne ti davam pass od skype, srceto ce te strevi.Сакав да пишам добар со гости. Трема ме фаќа, ми ги покажува една цицките на камера на скајп а јас тука со Томи се замарам ебате...
Ko ce stasa kuklata za naduvuvsnje.Да не беше Скајпов цицка немаше да видат таквиве ко вас. Кога ќе фатите море, кога?
Иначе Ловрен е голем обожавател на Тоше и секоја година овој ден му оддава почит на социјалните мрежи, сигурно ни утре нема да заборави. Читав во едно хрватско списание уште кога играше во Лион, дека бил и во Крушево, да се кажел дека ќе потпишува за Ливерпул, Коп ќе го седнел на некоја ракија![]()
одамна ве следам дечки и сега се активирам во форумов и посакувам конечно да се стабилизираме и да се вратиме на формата на последните две сезони за мене малку и нармално ми е падот на формата токму затоа што трае веќе две години, поздрав.YNWA
![]()
![]()
Сити не тепаше нас, со што ви овозможи да земете титула
Честитки![]()
Со оглед на тоа што после КПР за 3 дена се игра со Реал... логично е да се заштитат неколку битни играчи.
![]()
Капетанот мислам дека мора да ја одседе оваа утакмица на клупа.
Чисто ради заштита...неговото искуство и те како е потребно за Реал...иако моментално тој е најслабата алка во одбраната.
Лалана може да ја одмори оваа...не дека е преморен или нешто друго туку ради фактот што Кутињо неделава имаше добра утакмица за Бразил.
Џан, Ален и Стариџ по дифолт треба да стартуваат ради Фитнес.....Стариџ посебно, Џан ради утакмица повеќе.
Овде дури мислам дека може да се испроба варијантата со Џан како штопер иако не сум сигурен дека тоа би функционирало.
Тој веќе има играно на таа позиција а ние освен Коло немаме друга замена.
За Манкиљо не сум сигурен дали треба да стартува пред Џонсон. Мислам дека искуството на Џонсон ни треба и те како за ЛШ.
Затоа можеби и треба Џонсон да стартува пред Манкиљо чисто да влезе во ритам.
Очекувам 3 бода и ништо друго....можда и помалце хеттрик на Стариџ за добар камбек.
ПС Конечно ЛИВЕРПУЛ!!!
![]()
Keep calm.