Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Cekase konecno da napolnis 13 godinki za mozes da se zaclenis na forum ili?

[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji12]

Divider is GOD
да да конечно 13 ,си бевме 1 место нејкев баксуз да бидам хаха

Иначе Ловрен е голем обожавател на Тоше и секоја година овој ден му оддава почит на социјалните мрежи, сигурно ни утре нема да заборави. Читав во едно хрватско списание уште кога играше во Лион, дека бил и во Крушево, да се кажел дека ќе потпишува за Ливерпул, Коп ќе го седнел на некоја ракија :D

Гостин у родниот град а?

Сакав да пишам добар со гости. Трема ме фаќа, ми ги покажува една цицките на камера на скајп а јас тука со Томи се замарам ебате...

Сега проверив на ЧајнаПоуст. Во Прага е, за 2-3 дена ќе биде во Скопје.
Леле кога ќе почнам да фаќаам.:vozbud:

Само да не ја дупнам, кој ќе чека уште месец дена.:unsure:

А па, толку години сум чекал за прв пат, месец дена за втор нема да биде проблем :D

Иначе Ловрен е голем обожавател на Тоше и секоја година овој ден му оддава почит на социјалните мрежи, сигурно ни утре нема да заборави. Читав во едно хрватско списание уште кога играше во Лион, дека бил и во Крушево, да се кажел дека ќе потпишува за Ливерпул, Коп ќе го седнел на некоја ракија :D

Знам дека (мислам дека беше истата година кога почина Тоше), игравме против Хрватска за квалификации, и дека цела Хрватска репрезентација беше дојдена Крушево. Ама Ловрен не би требало да бил во тимот тогаш. Да му ебам педерот, кај иди Крушево, кај не се јавува. Да е Туре да видиш дали нема да се јави. Сигурно за муфте, газ дава. :D

Инаку Пеџа гледам ме изрекрамирал добро овде, ама сега за Дипломскава кога ќе дојди, е тогаш ќе биди дури јакото. :D

Со оглед на тоа што после КПР за 3 дена се игра со Реал... логично е да се заштитат неколку битни играчи.

BVLMzHj.png

Капетанот мислам дека мора да ја одседе оваа утакмица на клупа.
Чисто ради заштита...неговото искуство и те како е потребно за Реал...иако моментално тој е најслабата алка во одбраната.

Лалана може да ја одмори оваа...не дека е преморен или нешто друго туку ради фактот што Кутињо неделава имаше добра утакмица за Бразил.

Џан, Ален и Стариџ по дифолт треба да стартуваат ради Фитнес.....Стариџ посебно, Џан ради утакмица повеќе.

Овде дури мислам дека може да се испроба варијантата со Џан како штопер иако не сум сигурен дека тоа би функционирало.
Тој веќе има играно на таа позиција а ние освен Коло немаме друга замена.

За Манкиљо не сум сигурен дали треба да стартува пред Џонсон. Мислам дека искуството на Џонсон ни треба и те како за ЛШ.
Затоа можеби и треба Џонсон да стартува пред Манкиљо чисто да влезе во ритам.

Очекувам 3 бода и ништо друго....можда и помалце хеттрик на Стариџ за добар камбек.

ПС Конечно ЛИВЕРПУЛ!!!

одамна ве следам дечки и сега се активирам во форумов и посакувам конечно да се стабилизираме и да се вратиме на формата на последните две сезони за мене малку и нармално ми е падот на формата токму затоа што трае веќе две години, поздрав.YNWA

Кажи ни и ти кој те нервира највеќе а кого највеќе поштуваш. Сите така почнуваат со постовите :D:D[DOUBLEPOST=1413554153][/DOUBLEPOST]
BzxlI96CQAA2O4x.jpg

BzxlI6wCEAAfz6T.jpg

Сити не тепаше нас, со што ви овозможи да земете титула :D
Честитки :)

19та брат ,идеме уште една па исто со Јунајтед:)

Со оглед на тоа што после КПР за 3 дена се игра со Реал... логично е да се заштитат неколку битни играчи.

BVLMzHj.png

Капетанот мислам дека мора да ја одседе оваа утакмица на клупа.
Чисто ради заштита...неговото искуство и те како е потребно за Реал...иако моментално тој е најслабата алка во одбраната.

Лалана може да ја одмори оваа...не дека е преморен или нешто друго туку ради фактот што Кутињо неделава имаше добра утакмица за Бразил.

Џан, Ален и Стариџ по дифолт треба да стартуваат ради Фитнес.....Стариџ посебно, Џан ради утакмица повеќе.

Овде дури мислам дека може да се испроба варијантата со Џан како штопер иако не сум сигурен дека тоа би функционирало.
Тој веќе има играно на таа позиција а ние освен Коло немаме друга замена.

За Манкиљо не сум сигурен дали треба да стартува пред Џонсон. Мислам дека искуството на Џонсон ни треба и те како за ЛШ.
Затоа можеби и треба Џонсон да стартува пред Манкиљо чисто да влезе во ритам.

Очекувам 3 бода и ништо друго....можда и помалце хеттрик на Стариџ за добар камбек.

ПС Конечно ЛИВЕРПУЛ!!!

Брат со Реал ли да се надеваме на нешто ?
Дај да си ги тепаме КПР каков Реал.
Исто ко Брегалница да одмара играчи за со Ливерпул. :) Едино ако се смилуваат и ни пуштат некое бодче.Од Базел губиме не заебавај.
Џерард го чекам на АМ да изигра утакмицава.
Џонсон нормално треба да си ја земе позицијата таман имаше уште недела-две да се врати кондиционо.
Ален ако е фит да,го очекувам у прва постава. Стариџ нормално.[DOUBLEPOST=1413554510][/DOUBLEPOST]

Овој незнае изгледа колку е убав стадионот и колку добра публика имаме. Мисир е прв сакал да биде.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom