Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нека игра бе и Туре, и тој зема пари, нека има удел некаков у сезонава, ете му можност.

Се отрув вчера :D
Иначе, глеам никој не пишал, веројатно му закачија нов договор на Рахим.

Според мене, негативно е што му удрија 125к неделно, позитивно е што потпиша. Очекувам да си легне на брашно како и секој британец и да му падне форма сезонава, ептен и тоа.

Исто така, да бидеме реални, ако не му ги дадеше Ливерпул овие 125к, ќе му ги дадеше билокој друг клуб од Островот, па можеби и надвор (се разбира, мислам на клуб кој може да си ги дозволи).

Nema da mu padne forma. Mal e, zabegan e, saka da dokaze deka Luis ne e bog, tuku on samior. Zatoa sebici ponekad.

Btw, se gleda deka si se potrul i otrul

Divider is GOD

@Peja989 стига сеа тагот? :sneaky:

Бодо, сакаат да ти кажат дека управата со скаутите веќе преговарала со Суарез и кога дошол Кени само го одобрил трансферот. Барем јас така го разбирам ова, што не е далеку од вистината. Кени беше во аут од фудбалот години и години, зар за 2 недели ќе може да го идентификува Суарез и се` да се заврши? Си треба време.

Тоа викам и јас го одобрил. Значи последното е негово,што не го прави играч на Ходсон.Можел и да го пропадне договорот.

Тоа викам и јас го одобрил. Значи последното е негово,што не го прави играч на Ходсон.Можел и да го пропадне договорот.
Така и Јованович е играч на Хоџсон, не на Рафа.

Така сите играчи се на газдите, пошто они даваат пари :)

Се отрув вчера :D
Иначе, глеам никој не пишал, веројатно му закачија нов договор на Рахим.

Според мене, негативно е што му удрија 125к неделно, позитивно е што потпиша. Очекувам да си легне на брашно како и секој британец и да му падне форма сезонава, ептен и тоа.

Исто така, да бидеме реални, ако не му ги дадеше Ливерпул овие 125к, ќе му ги дадеше билокој друг клуб од Островот, па можеби и надвор (се разбира, мислам на клуб кој може да си ги дозволи).
Зашо негативно 125к? Според мене и тие се малце за Рахим.

Зашо негативно 125к? Според мене и тие се малце за Рахим.

Зошто е многу брат. Една добра сезона и добива пари еднакви на Џерард, повеќе од Стариџ...

Плус, страв Британскиот феномен, избори се за голема плата и спиј сезона-две.

Зошто е многу брат. Една добра сезона и добива пари еднакви на Џерард, повеќе од Стариџ...

Плус, страв Британскиот феномен, избори се за голема плата и спиј сезона-две.
Па нека им качат и на Џерард, Стариџ, Хендо, Шкртел и уште кој заслужува барем над 120к. Нека си ги заштитат играчите, така си отидоа и Суарез, Алонсо, Меирелеш, Маскерано итн, ќе понуди Реал/Барса 30мил за Стерлинг и 150к плата, овој одма ќе отиде.[DOUBLEPOST=1413126741][/DOUBLEPOST]А Стерлинг игра подобро од Роналдо на негови години, адаптиран на фудбалот у лигата, незаменлив е моментално.

Па нека им качат и на Џерард, Стариџ, Хендо, Шкртел и уште кој заслужува барем над 120к. Нека си ги заштитат играчите, така си отидоа и Суарез, Алонсо, Меирелеш, Маскерано итн, ќе понуди Реал/Барса 30мил за Стерлинг и 150к плата, овој одма ќе отиде.

Сите играчи што ги наброја си отидоа поради сосема различна причина :)

Али во принцип, ти ја сфаќам поентата и затоа реков, ако ние не му дадевме толку пари, многу други клубови ќе му ја понудеа таа сума :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom