Divider
Seraphim
Nice
Divider is GOD
Divider is GOD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Peja989 стига сеа тагот?
Бодо, сакаат да ти кажат дека управата со скаутите веќе преговарала со Суарез и кога дошол Кени само го одобрил трансферот. Барем јас така го разбирам ова, што не е далеку од вистината. Кени беше во аут од фудбалот години и години, зар за 2 недели ќе може да го идентификува Суарез и се` да се заврши? Си треба време.
Така и Јованович е играч на Хоџсон, не на Рафа.Тоа викам и јас го одобрил. Значи последното е негово,што не го прави играч на Ходсон.Можел и да го пропадне договорот.
Зашо негативно 125к? Според мене и тие се малце за Рахим.Се отрув вчера
Иначе, глеам никој не пишал, веројатно му закачија нов договор на Рахим.
Според мене, негативно е што му удрија 125к неделно, позитивно е што потпиша. Очекувам да си легне на брашно како и секој британец и да му падне форма сезонава, ептен и тоа.
Исто така, да бидеме реални, ако не му ги дадеше Ливерпул овие 125к, ќе му ги дадеше билокој друг клуб од Островот, па можеби и надвор (се разбира, мислам на клуб кој може да си ги дозволи).
Зашо негативно 125к? Според мене и тие се малце за Рахим.
Па нека им качат и на Џерард, Стариџ, Хендо, Шкртел и уште кој заслужува барем над 120к. Нека си ги заштитат играчите, така си отидоа и Суарез, Алонсо, Меирелеш, Маскерано итн, ќе понуди Реал/Барса 30мил за Стерлинг и 150к плата, овој одма ќе отиде.[DOUBLEPOST=1413126741][/DOUBLEPOST]А Стерлинг игра подобро од Роналдо на негови години, адаптиран на фудбалот у лигата, незаменлив е моментално.Зошто е многу брат. Една добра сезона и добива пари еднакви на Џерард, повеќе од Стариџ...
Плус, страв Британскиот феномен, избори се за голема плата и спиј сезона-две.
Па нека им качат и на Џерард, Стариџ, Хендо, Шкртел и уште кој заслужува барем над 120к. Нека си ги заштитат играчите, така си отидоа и Суарез, Алонсо, Меирелеш, Маскерано итн, ќе понуди Реал/Барса 30мил за Стерлинг и 150к плата, овој одма ќе отиде.